To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Håll dig uppdaterad om Wifi på sociala medier

Få information om allt som Wifi har att erbjuda via våra kanaler på sociala medier. Där får du uppdateringar om de senaste Wifi-funktionerna, och vi erbjuder snabb hjälp och visar hur du får ut så mycket som möjligt av din enhet.

Om du vill ha hjälp med Wifi kan du tweeta oss på kontot nedan.

Obs! För närvarande har vi bara support på engelska för sociala medier.

Twitter icon Twitter

Språk Konto
engelska @madebygoogle

Om du vill lära dig mer om de senaste Wifi-funktionerna kontaktar du oss på Facebook.

Obs! Facebook-kontot för Made by Google är på engelska.

Facebook icon Facebook

Språk Konto
engelska Made by Google