To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Følg Wifi på sosiale medier

Hold deg oppdatert på alt Wifi har å tilby, via kanalene våre på sosiale medier. Vi forteller deg om de nyeste Wifi-funksjonene, tilbyr rask hjelp og viser deg hvordan du kan få mest mulig ut av enheten din.

Hvis du trenger hjelp med Wifi, kan du sende en Twitter-melding til kontoen nedenfor.

Merk: Brukerstøtten via sosiale medier er for øyeblikket bare tilgjengelig på engelsk.

Twitter icon Twitter

Språk Konto
Engelsk @madebygoogle

Hvis du vil vite mer om de nyeste Wifi-funksjonene, kan du kontakte oss på Facebook.

Merk: Facebook-kontoen Made by Google er på engelsk.

Facebook icon Facebook

Språk Konto
Engelsk Laget av Google