Ilmoitus

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Wifin seuraaminen sosiaalisessa mediassa

Voit seurata Wifiä helposti eri sosiaalisen median kanavien kautta. Kerromme uusista Wifi-ominaisuuksista, tarjoamme apua nopeasti ja näytämme, miten saat enemmän irti laitteestasi.

Jos tarvitset apua Wifin kanssa, twiittaa alla olevalle tunnukselle.

Huom. Sosiaalisen median tukea on tällä hetkellä tarjolla vain englanniksi.

Twitter icon Twitter

Kieli Tili
englanti @madebygoogle

Jos haluat lisätietoa viimeisimmistä Wifi-ominaisuuksista, ota meihin yhteyttä Facebookissa.

Huom. Made by Googlen Facebook-tilillä käytetään vain englantia.

Facebook icon Facebook

Kieli Tili
englanti Made By Google