Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Følg Wifi på sociale medier

Følg med i alt, hvad Wifi har at byde på, via vores kanaler på sociale medier. Vi holder dig orienteret om de nyeste Wifi-funktioner, tilbyder hurtig hjælp og viser dig, hvordan du får mest muligt ud af din enhed.

Du er velkommen til at sende os et tweet på nedenstående Twitter-id for at få support til Wifi.

Bemærk! Support via sociale medier er i øjeblikket primært på engelsk.

Twitter icon Twitter

Sprog Konto
Engelsk @madebygoogle

Følg os på Facebook for at få indsigt i de nyeste Wifi-funktioner.

Bemærk! Facebook-kontoen Made By Google er på engelsk.

Facebook icon Facebook

Sprog Konto
Engelsk Made By Google