To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Motion Sense på Nest Hub

Hvis du har en Nest Hub (2. generasjon) med Motion Sense slått på, kan du slå på bevegelser for å utføre handlinger raskt med skjermen. Du kan også slå på søvnsensoren for å spore søvnen din og få personlig statistikk og tilpassede tips, slik at det blir lettere å våkne uthvilt og opplagt.

Motion Sense bruker en laveffektsradar for å registrere bevegelser og pusting. Den er drevet av Soli.

Finn ut mer om Soli.

Motion Sense er ikke et kamera.  Når funksjonen er på og aktiv, blir det ikke generert eller brukt noen identifiserbare bilder av kropper eller ansikter når du bruker søvnsensoren eller registrering av bevegelser.

Nest Hub (2. generasjon): Slå Motion Sense av eller på.

På Nest Hub (2. generasjon) kan du slå Motion Sense på eller av for å starte eller stoppe registrering av bevegelser. Merk: Motion Sense må være slått på for at du skal kunne bruke Søvnsensor og Quick Gestures.

1. Sveip opp fra bunnen på Nest Hub (2. generasjon).
  2. Trykk på Innstillinger og så Motion Sense .