To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-tilin salasanan muuttaminen tai nollaaminen

Tärkeää: Tämä artikkeli on tarkoitettu asiakkaille, jotka käyttävät ennen 19.8.2019 luotua Nest-tiliä, jota ei ole siirretty Google-tilille

Nest-tilin käytön tarkistaminen

• Jos aloit käyttää Nest-sovellusta 19.8.2019 jälkeen, käytössäsi on Google-tili.
  • Jos olet kirjautuneena Nest-sovellukseen, valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Nest-asetukset-kuvake. Jos "Siirrä Google-tilille" ‑vaihtoehtoa ei näy, käytössäsi on Nest-tili.
  • Jos et voi kirjautua Nest-sovellukseen, kirjaudu Google-tililläsi sisään osoitteessa myaccount.google.com/permissions ja sitten. Jos Nest näkyy Kirjaudu Google-tilillä ‑kohdassa, sinun on kirjauduttava Nest-sovellukseen Google-tililläsi.
    • Huom. Jos sinulla on useita Google-tilejä, sinun on ehkä tarkistettava ne kaikki.

Jos käytät Google-tiliä, muuta tai nollaa sen salasana seuraamalla näitä ohjeita.

Nest-tilin salasanan vaihtaminen

1. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  2. Valitse Tili ja sitten Tilin hallinta.
    1. Huom. Jos käytät Google-tiliä, sovellus pyytää sinua kirjautumaan sisään google.com-osoitteella. Kirjaudu sisään ja muuta tai nollaa Google-tilisi salasana seuraamalla näitä ohjeita.
  3. Valitse Tilin suojaus ja sitten Tilin salasana.
  4. Lisää nykyinen salasana ja uusi salasanasi ja sitten Tallenna muutokset.

Nest-tilin salasanan nollaaminen

1. Avaa Nest-sovellus tai siirry osoitteeseen home.nest.com.
  2. Valitse Kirjaudu sisään Nestillä ja sitten Unohditko salasanasi.
  3. Lisää sähköpostiosoitteesi ja sitten Pyydä uusi salasana.
  4. Saat sähköpostiviestin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Jos käytössäsi on kaksivaiheinen vahvistus, sinun on vahvistettava tilisi ennen salasanan nollaamista.

Jos sähköpostin nollausviesti ei saavu perille:

• Varmista, että lisäämäsi sähköpostiosoite on sama kuin se, jota käytit tilisi rekisteröintiin.
  • Varmista, että käytät Nest-tiliä, et Google-tiliä
  • Tarkista sähköpostisi roskapostikansio.
  • Pyydä salasanan nollausviestiä uudelleen.
  • Ota yhteyttä tukeen.

Tarvitsetko lisäapua?

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiantuntijaan puhelimitse tai chatissa.

Twitter
Pyydä apua asiantuntijalta twiittaamalla tai lähettämällä viesti.

Kysy asiantuntijalta
Kysy neuvoa Google Nest ‑foorumin asiantuntijayhteisöltä.