To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Informasjon om prøveperiode på søvnsensoren

Søvnsensoren i Google Nest Hub (2. generasjon) registrerer søvnen din og gir deg personlig statistikk og tilpassede tips, slik at det blir lettere å våkne uthvilt og opplagt. Med søvnsensoren er det enklere å forstå hva som kan påvirke søvnen din. Den kan registrere pustefrekvensen din samt søvnforstyrrelser som hosting og snorking.

Få en prøveperiode med søvnsensoren uten ekstra kostnad ut 2023. I 2024 planlegger Google å integrere søvnsensoren i Fitbit Premium (for øyeblikket NOK 99 per måned eller NOK 799 per år. Prisen kan endres og varierer fra land til land). Google og Fitbit jobber hele tiden med å gjøre søvnfunksjonene og utforskingsfunksjonene bedre. Integrering med Fitbit og Fitbit Premium-abonnementet kan gi deg enda nyttigere fordeler for søvn og velvære. Finn ut mer på g.co/sleepsensing/preview.

Merk: Søvnsensoren er ikke laget for å diagnostisere, kurere, lindre, forebygge eller behandle sykdommer eller andre tilstander. Hvis du har spørsmål om helsen din, bør du kontakte lege. Plasseringen av enheten samt personer, kjæledyr og støy i nærheten kan føre til unøyaktige målinger.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvis jeg vil slutte å bruke søvnsensoren en stund, kan jeg starte prøveperioden på nytt senere?

Svar: Du kan når som helst slå på og av prøveperioden på søvnsensoren i løpet av prøveperioden.

Spørsmål: Har jeg fortsatt tilgang til dataene fra søvnsensoren når prøveperioden er over?

Svar: Ja. Dataene dine lagres og er tilgjengelige og kan vises i Google Fit-appen. Du kan når som helst se og slette dataene dine.

Spørsmål: Må jeg legge inn betalingsopplysningene mine for å registrere meg for prøveperioden på søvnsensoren?

Svar: Når du registrerer deg for søvnsensoren, trenger du ikke å legge til betalingsinformasjon, siden prøveperioden er tilgjengelig uten ekstrakostnad ut 2023. I 2024 planlegger Google å integrere søvnsensoren i Fitbit Premium (for øyeblikket NOK 99 per måned eller NOK 799 per år. Prisen kan endres og varierer fra land til land). Finn ut mer på g.co/sleepsensing/preview.

Spørsmål: Må jeg bli med i forhåndsprøvingsprogrammet når jeg konfigurerer Nest Hub, eller kan jeg gjøre det senere?

Svar: Hvis du ikke konfigurerer prøveperioden når du konfigurerer enheten, kan du når som helst gå tilbake senere og konfigurere den.

Finn ut mer om søvnsensoren i Nest Hub.