To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Informatie over het proefabonnement op Sleep Sensing

Sleep Sensing op de Google Nest Hub (2e generatie) houdt bij hoeveel je slaapt en geeft gepersonaliseerde tips en inzichten, zodat je fris en fruitig aan je dag begint. Met Sleep Sensing kun je beter zien welke factoren invloed hebben op je nachtrust. De functie herkent je ademfrequentie en zelfs slaaponderbrekingen zoals hoesten en snurken.

Maak tot en met 2023 zonder extra kosten kennis met Sleep Sensing. In 2024 wil Google Sleep Sensing integreren in Fitbit Premium (momenteel € 8,99 per maand of € 79,99 per jaar, de prijzen kunnen veranderen en kunnen per land verschillen). Google en Fitbit blijven innoveren als het om slaap gaat en verkennen gebieden waar de integratie met Fitbit en het Fitbit Premium-abonnement nog meer nuttige voordelen voor slaap en welzijn kunnen bieden. Ga voor meer informatie naar g.co/sleepsensing/preview.

Opmerking: Sleep Sensing is niet bedoeld om ziekten en aandoeningen vast te stellen, te genezen, te beperken, te voorkomen of te behandelen. Neem contact op met een medisch professional als je vragen hebt over je gezondheid. De plaatsing van het apparaat en mensen, dieren of geluiden in de directe omgeving kunnen onjuiste metingen tot gevolg hebben.

Veelgestelde vragen

V: Als ik Sleep Sensing niet meer wil gebruiken, kan ik het proefabonnement dan later opnieuw starten?

A: Je kunt het proefabonnement van Sleep Sensing tijdens de proefperiode op elk gewenst moment aan- en uitzetten.

V: Heb ik na het proefabonnement nog steeds toegang tot mijn Sleep Sensing-gegevens?

A: Ja. Je gegevens zijn opgeslagen en toegankelijk via de Google Fit-app. Je kunt je gegevens op elk gewenst moment bekijken en verwijderen.

V: Moet ik betalingsgegevens toevoegen om me aan te melden voor het proefabonnement van Sleep Sensing?

A: Als je je aanmeldt voor Sleep Sensing, hoef je geen betalingsgegevens toe te voegen, omdat het proefabonnement tot en met 2023 zonder extra kosten beschikbaar is. In 2024 wil Google Sleep Sensing integreren in Fitbit Premium (momenteel € 8,99 per maand of € 79,99 per jaar, de prijzen kunnen veranderen en kunnen per land verschillen). Ga voor meer informatie naar g.co/sleepsensing/preview.

V: Moet ik deelnemen aan het Previewprogramma als ik mijn Nest Hub instel of kan ik dit later doen?

A: Als je het proefabonnement niet activeert wanneer je het apparaat instelt, kun je dit later op elk moment alsnog doen.

Meer informatie over Sleep Sensing op de Nest Hub