To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Vanlige spørsmål om søvnsensoren

Hvordan fungerer søvnsensoren i Nest Hub (2. generasjon)?

Med søvnsensoren i Nest Hub (2. generasjon) får du hjelp til å sove bedre. Den sporer søvnen din og registrerer pusting og forstyrrelser, for eksempel hosting eller snorking. Den gir deg personlig statistikk og tilpassede tips om hvordan du kan sove bedre. Dermed våkner du uthvilt og opplagt – med energi som varer hele dagen.

Hvordan sporer Nest Hub (2. generasjon) søvnen min?

Nest Hub (2. generasjon) bruker laveffektsradaren til Motion Sense for å registrere bevegelser og pusting. Når Nest Hub registrerer at du har lagt deg, sporer den søvninformasjonen din, pusten din, klokkeslettet samt lyset og temperaturen i rommet. Hvis du slår på lydhendelsessporing, bruker Nest Hub mikrofonene til å registrere lydhendelser (for eksempel når du hoster eller snorker) under søvnsporing. Søvnsporing fungerer selv om du ikke slår på lydhendelsessporing.

Må jeg abonnere på søvnsensoren?

Når du kjøper Nest Hub (2. generasjon), får du en prøveperiode på søvnsensoren. Du kan bruke den frem til neste år uten ekstra kostnad.

Kan søvnsensoren spore søvnen til mer enn én person?

Søvnsensoren i Nest Hub (2. generasjon) kan bare brukes til å spore søvnen til én enkelt person og støtter foreløpig ikke flere brukere.

Fungerer søvnsensoren hvis flere personer eller kjæledyr sover i samme seng?

Med trinnet for søvnkalibrering på Nest Hub (2. generasjon) registreres det hvor langt unna du er, når du sover. Under søvnsporing registrerer Nest Hub alt innenfor området som ble angitt under kalibreringen. Når du kalibrerer enheten, må du sørge for at du er den eneste personen i rommet, og at kjæledyrene dine ikke er i nærheten. På den måten kan Nest Hub (2. generasjon) bedre skille mellom deg og andre personer eller kjæledyr basert på hvor langt unna enheten du er.

Det er viktig å være klar over at søvnsensoralgoritmen ikke identifiserer hvem du er, så hvis en annen person eller et kjæledyr sover på samme sted eller mellom deg og Nest Hub, påvirker dette dataene dine.

Hva registrerer Motion Sense-teknologien?

Nest Hub (2. generasjon) bruker laveffektsradaren til Motion Sense for å registrere bevegelser og pusting. Det blir ikke generert eller brukt noen identifiserbare bilder av kroppen din eller ansiktet ditt når du bruker søvnsensoren med Motion Sense.

Hvilke kilder brukes for de personlige søvntipsene?

Nest Hub (2. generasjon) kommer med tips og informasjon opprettet i samarbeid med American Academy of Sleep Medicine, slik at du kan få en bedre forståelse av vitenskapen bak søvnretningslinjene.

Hvor lang tid tar det før enheten kan gi personlig tilpassede tips?

Nest Hub (2. generasjon) gir deg et detaljert sammendrag over søvnen din hver natt og begynner å gi deg personlige tips etter omtrent en uke. Hvis du for eksempel har problemer med å våkne på et bestemt tidspunkt, kan du få et tips om å prøve å trene når du våkner, for å få kroppen til å tilpasse seg tidsplanen du vil følge.

Hvordan brukes søvndataene mine?

Googlespersonvernregler gjelder for alle smarthjemenhetene og -tjenestene våre, og du kan finne ut mer om spesifikk databruk ved å gå til siden med vanlige spørsmål om personvern: Google Nest. Søvndata brukes ikke til personlig tilpasning av annonser, og du kan gå gjennom og slette dem når som helst.

Diagnostiserer denne enheten covid-19 eller søvnapné?

Nei. Søvnsensoren er ikke laget for å diagnostisere, kurere, lindre, forebygge eller behandle sykdommer eller medisinske tilstander. Hvis du har spørsmål om helsen din, bør du kontakte lege.

Mange er opptatt av skjermtid og digital balanse. Er det en dårlig idé å plassere enda en skjerm på soverommet mitt?

Hvis du demper eller slår av belysningen om kvelden, kan det føre til at du sover bedre. Og sterkt lys om morgenen gir deg mer energi. Nest Hub (2. generasjon) har funksjoner, for eksempel automatisk lysjustering og mørkt tema, som automatisk tilpasser skjermens lysstyrke etter belysningen i rommet, slik at skjermen ikke forstyrrer atmosfæren eller søvnen. Med nattmodus og sengetidsrutinen kan du få hjelp til å sove uforstyrret, mens alarmer kan fungere med smartlysene dine for å vekke deg på en behagelig måte.

Med søvnsammendragene og forslagene lett tilgjengelig ved sengen, kan du få en samlet oversikt over hvordan du sover.

Kan jeg angi rutiner basert på om jeg sover?

Nest Hub (2. generasjon) støtter ikke start av rutiner basert på søvnen din, men du kan tilpasse sengetidsrutinen for å få hjelp med søvnbehovene dine.

Blir sensoren integrert med Fitbit?

Google lærer og innoverer med denne nye teknologien, samtidig som vi utforsker hvordan søvnsensoren kan bli en del av Fitbit- og Fitbit Premium-opplevelsene i fremtiden. Google og Fitbit skal holde deg oppdatert på eventuelle fremtidsplaner for søvnsensoren. Finn ut mer på g.co/sleepsensing/preview.