Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Returner en Nest-enhed

Hvis du ikke er tilfreds med din Nest-enhed, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med problemet.

Returner en enhed, og anmod om refusion

Vigtigt! Inden du returnerer din enhed, skal du sørge for at gendanne enhedens fabriksindstillinger. En gendannelse af fabriksindstillingerne rydder dine data på enheden.

Hvis du vil returnere den Nest-enhed, du har købt, og ønsker refusion, kan du læse refusionspolitikken og følge anvisningerne om returnering fra den forhandler, hvor du har købt enheden.

Garanti

Du kan gennemgå enhedens garanti i Hardware Warranty Center.