To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilknytt podcasttjenestene dine, og angi en standardtjeneste

Lytt til podcastene dine, og velg en podcasttjeneste du vil bruke som standard. Såfremt det er mulig, brukes denne standardtjenesten først.

Merk: Denne funksjonen er tilgjengelig for Google Podcasts og Spotify. Lytting til podcaster på Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer er foreløpig bare tilgjengelig på engelsk.

Tilknytt podcasttjenestene dine

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din øverst til høyre.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

4. Trykk på for å lukke kontovinduet.
  5. Trykk på Innstillinger   Legg til.
  6. Under «Tjeneste» trykker du på Podcast.
  7. For å tilknytte podcasttjenester, trykk på podcasttjenesten du vil bruke.
    1. Kontoen din blir automatisk tilknyttet Google Podcasts når du knytter den til høyttaleren eller skjermen.
    2. For å bruke andre podcasttjenester må du tilknytte kontoen din.
      1. For å koble til kontoen din, trykk på en podcasttjeneste Tilknytt konto logg på eller registrer deg for tjenesten og følg veiledningen i appen.
      2. For å fjerne tilknytningen til en konto, trykk på Fjern tilknytningen  Fjern tilknytningen til kontoen.

Merk: Google Nest- og Home-enheter har for øyeblikket en grense på én konto per strømmetjeneste. Dette gjelder for alle tjenester.

Relatert artikkel

Hør på podcaster