Melding

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Je podcastservices koppelen en je standaardservice instellen

Luister naar je podcast en kies een podcastservice als standaardservice. Deze standaardservice wordt waar mogelijk als eerste gebruikt.

Opmerking: Deze functie is beschikbaar voor Google Podcasts en Spotify. Luisteren naar podcasts op je speaker of scherm voor Google Nest of Home is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Je podcastservices koppelen

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Ga na of het getoonde Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google-apparaat. Als dit het goede account is, tik je op om het accountvenster te sluiten. Als je van account wilt wisselen, tik je op het dropdownicoon en daarna op een ander account of op Nog een account toevoegen.

4. Tik op om het accountvenster te sluiten.
  5. Tik op Instellingen     Toevoegen.
  6. Tik onder Service op Podcast.
  7. Als je podcastservices wilt koppelen, tik je op de podcastservice die je wilt gebruiken.
    1. In het geval van Google Podcasts wordt je account automatisch gekoppeld als je je Google-account aan je speaker of scherm koppelt.
    2. Voor andere podcastservices moet je je account koppelen.
      1. Als je je account wilt koppelen, tik je op een podcastservice Account koppelen log in of meld je aan voor de service en volg de stappen in de app.
      2. Als je een account wilt ontkoppelen, tik je op Ontkoppelen Account ontkoppelen.

Opmerking: Google Nest- en Home-apparaten ondersteunen momenteel voor alle services één account per streamingservice.

Gerelateerd artikel

Podcasts beluisteren