To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Podcast-palvelujen linkittäminen ja oletuspalvelun valitseminen

Kuuntele podcasteja ja valitse oletusarvoisesti käytettävä podcast-palvelu. Oletuspalvelua käytetään ensimmäisenä, kun se on mahdollista.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä Google Podcasteissa ja Spotifyssa. Podcastien kuuntelu Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimella tai ‐näytöllä on tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.

Podcast-palvelujen linkittäminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta tilisi.
  3. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

4. Sulje tiliikkuna napauttamalla .
  5. Valitse Asetukset    Lisää.
  6. Valitse Palvelu-kohdasta Podcast.
  7. Voit linkittää podcast-palveluja napauttamalla haluamaasi palvelua.
    1. Google Podcastit ‑tilisi linkitetään automaattisesti, kun linkität Google-tilisi kaiuttimeen tai näyttöön.
    2. Muissa podcast-palveluissa sinun täytyy linkittää tilisi.
      1. Jos haluat yhdistää tilisi, valitse podcast-palvelu Linkitä tili kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun ja seuraa sovelluksen ohjeita.
      2. Poista tilin linkitys valitsemalla Poista linkitys Poista tilin linkitys.

Huom. Google Nest- ja Home-laitteet tukevat kaikissa palveluissa tällä hetkellä yhtä tiliä striimauspalvelua kohden.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Podcastien kuunteleminen