Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilknyt dine podcasttjenester, og angiv en standardtjeneste

Hør en podcast, og vælg en podcasttjeneste som din standardtjeneste. Denne standardtjeneste bruges som standard, når det er muligt.

Bemærk! Du kan bruge denne funktion med Google Podcasts og Spotify. Det er i øjeblikket kun muligt at høre podcasts på engelsk på din Google Nest- og Google Home-højttaler eller -skærm.

Tilknyt dine podcasttjenester

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på for at lukke kontovinduet.
  5. Tryk på Indstillinger    Tilføj.
  6. Tryk på Podcast under "Tjeneste".
  7. Du kan tilknytte podcasttjenester ved at trykke på den pågældende tjeneste, du vil bruge.
    1. I Google Podcasts tilknyttes din konto automatisk, når du knytter din Google-konto til din højttaler eller skærm.
    2. I andre podcasttjenester skal du tilknytte din konto manuelt.
      1. Hvis du vil tilknytte din konto, skal du trykke på en podcasttjeneste Tilknyt konto log ind på eller tilmeld dig tjenesten, og følg vejledningen i appen.
      2. Hvis du vil fjerne tilknytningen af kontoen, skal du trykke på Fjern tilknytning Fjern tilknytning til konto.

Bemærk! Google Nest- og Google Home-enheder understøtter i øjeblikket én konto pr. streamingtjeneste. Dette gælder for alle tjenester.

Relateret artikel

Hør podcasts