To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De batterijen van de Heat Link vervangen

De Heat Link van de Google Nest Thermostat E heeft 2 batterijen die je moet vervangen als ze bijna leeg zijn. Als de batterijen van de Heat Link bijna leeg zijn, zie je een van de volgende berichten in de Nest-app:

• Vervang de batterij van de Heat Link binnenkort. Hij is bijna leeg.
  • Vervang de batterij van de Heat Link. Hij is bijna helemaal leeg.

Belangrijk: Gebruik alleen Energizer Lithium L91-batterijen (AA) voor de Nest Heat Link. Gebruik geen oplaadbare of alkalinebatterijen. Als je dat wel doet, lopen ze snel leeg en moet je ze kort na de installatie al vervangen.

Zo vervang je de batterijen:

1. Verwijder de stoffen kap van de Heat Link.
  2. Gebruik het treklipje om de batterijen uit het apparaat te halen.
  3. Vervang de batterijen door nieuwe.
  4. Plaats de kap terug.