To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Feilsøk at assistenten ikke kobler til

Google-assistenten kan gi deg feilmeldinger som disse:

• «Noe gikk galt.» Prøv på nytt om noen sekunder.»
  • «Det oppsto en feil. Prøv på nytt om noen sekunder.»

Enheten din kan ha problemer med å koble til Google. Problemet kan løse seg selv i løpet av noen minutter, men hvis det ikke gjør det, bør du følge feilsøkingstrinnene nedenfor.

1. Koble høyttaleren eller skjermen fra stikkontakten, og vent i ti sekunder før du kobler den til igjen. Vent til enheten starter på nytt, og prøv å stille assistenten et spørsmål igjen.
  2. Start modemet og ruteren på nytt.
  3. Hvis det finnes enheter i nærheten som kan skape interferens, for eksempel mikrobølgeovner, trådløse høyttalere, babymonitorer, Wi-Fi-rutere eller andre enheter som bruker 2,4 GHz-båndet, bør du prøve å flytte høyttaleren eller skjermen til et annet rom.
  4. Hvis du får disse feilmeldingene ofte, bør du prøve å flytte høyttaleren eller skjermen nærmere ruteren.
  5. Hvis problemet vedvarer, bør du snakke med internettleverandøren din. Det kan hende du må oppdatere fastvaren for ruteren/modemet eller oppgradere internetthastigheten.