To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med forbindelsen til Assistent

Du kan få en af følgende fejlmeddelelser af Google Assistent:

• "Der gik noget galt. Prøv igen om et par sekunder."
  • "Der opstod en fejl. Prøv igen om et par sekunder."

Din enhed har muligvis problemer med at oprette forbindelse til Google. Problemet løser muligvis sig selv inden for et par minutter, men hvis det ikke sker, kan du følge nedenstående tips til fejlfinding.

1. Frakobl højttaleren eller skærmen, vent ti sekunder, og tilslut den igen. Vent, mens enheden genstarter, og prøv derefter at stille Google Assistent dit spørgsmål igen.
  2. Genstart dit modem og din router.
  3. Hvis der er enheder i nærheden, der kan forårsage interferens, f.eks. mikrobølgeovne, trådløse højttalere, babyalarmer, Wi-Fi-routere og andre enheder med 2,4 GHz, kan du prøve at flytte din højttaler eller skærm til et andet rum.
  4. Hvis du ofte får disse fejlmeddelelser, kan du prøve at flytte din højttaler eller skærm tættere på din router.
  5. Kontakt din internetudbyder, hvis problemet fortsætter. Du skal muligvis opdatere din router-/modem-firmware eller opgradere din internethastighed.