To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mörkt tema för Nest-skärmar

Med mörkt tema blir Nest-skärmen mörk på kvällen eller när det kan vara obekvämt med en ljus skärm. Du kan använda skärmen och interagera med Google Assistent med den lägsta nivån av skärmens ljusstyrka som behövs för den aktuella aktiviteten.

Konfigurera mörkt tema

Du kan konfigurera och justera mörkt tema i enhetsinställningarna på skärmen eller i Google Home-appen . Du kan även använda rösten. Som standard är Mörkt tema inställt på Automatiskt.

På skärmen

1. Svep uppåt från skärmens nederkant om du vill öppna fältet för snabbinställningar.
  2. Tryck på Inställningar nere till höger följt av Skärm.
  3. Välj önskat alternativ under Tema.
    • Välj Ljust om du alltid vill använda inställningarna för ljust tema.
    • Välj Mörkt om du alltid vill använda inställningarna för mörkt tema.
    • Välj Automatiskt om du vill att skärmen automatiskt ska växla mellan ljust och mörkt tema utifrån lokal tid för soluppgång och solnedgång och omgivningsljuset i rummet.

I Google Home-appen

1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger följt av tryck på Skärm under Enhetsfunktioner.
  4. Välj önskat alternativ under Tema.
    • Välj Ljust om du alltid vill använda inställningarna för ljust tema.
    • Välj Mörkt om du alltid vill använda inställningarna för mörkt tema.
    • Välj Automatiskt om du vill att skärmen automatiskt ska växla mellan ljust och mörkt tema utifrån lokal tid för soluppgång och solnedgång och omgivningsljuset i rummet.

Styra mörkt tema med rösten

• Aktivera mörkt tema genom att säga ”Hey Google, aktivera mörkt tema”.
  • Inaktivera mörkt tema genom att säga ”Hey Google, inaktivera mörkt tema”.