Mørkt tema for Nest-skjermer

Med mørkt tema er grensesnittet på Nest-skjermen alltid mørkt om natten eller på kveldstid når det kan være ukomfortabelt med en lys skjerm. Du kan bruke skjermen og samhandle med Google-assistenten med den laveste lysstyrken på skjermen som er nødvendig for den aktuelle aktiviteten.

Konfigurer mørkt tema

Du kan konfigurere og justere mørkt tema i enhetsinnstillingene på skjermen eller i Google Home-appen Google Home app. Du kan også bruke stemmen. Mørkt tema er som standard satt til «Automatisk».

På skjermen

1. Sveip opp fra bunnen av skjermen for å vise Hurtiginnstillinger-feltet.
  2. Nederst til høyre trykker du på Innstillinger og så Skjerm.
  3. Under «Tema» velger du alternativet du foretrekker.
    • Velg Lyst hvis du vil at skjermen alltid skal bruke innstillingene for lyst tema.
    • Velg Mørkt hvis du vil at skjermen alltid skal bruke innstillingene for mørkt tema.
    • Velg Automatisk for å sikre at skjermen bytter automatisk mellom lyst og mørkt tema basert på solnedgang og soloppgang i lokalområdet og omgivelseslyset i rommet.

I Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home app og så trykk på skjermen din og så Innstillinger .
  2. Rull nedover, og trykk på Skjerm i «Enhetsinnstillinger»-delen.
  3. Under «Tema» velger du alternativet du foretrekker.
    • Velg Lyst hvis du vil at skjermen alltid skal bruke innstillingene for lyst tema.
    • Velg Mørkt hvis du vil at skjermen alltid skal bruke innstillingene for mørkt tema.
    • Velg Automatisk for å sikre at skjermen bytter automatisk mellom lyst og mørkt tema basert på solnedgang og soloppgang i lokalområdet og omgivelseslyset i rommet.

Kontrollér mørkt tema med stemmen

• For å slå på mørkt tema, si «Hey Google, slå på mørkt tema».
  • For å slå av mørkt tema, si «Hey Google, slå av mørkt tema».