To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-näyttöjen tumma teema

Tumma teema pitää Nest-näytön käyttöliittymän tummana yöllä tai niissä tilanteissa, joissa kirkas näyttö voi olla epämukava. Voit käyttää näyttöä ja Google Assistantia pienimmällä mahdollisella kirkkaudella haluttua toimintoa varten.

Tumman teeman käyttöönotto

Voit ottaa tumman teeman käyttöön näytön laiteasetuksista tai Google Home ‑sovelluksesta . Voit myös käyttää äänikomentoa. Tumma teema on oletuksena automaattinen.

Näytöllä

1. Avaa pika-asetusten valikko pyyhkäisemällä ylös näytön alalaidasta.
  2. Valitse näytön oikeasta alalaidasta Asetukset  ja sitten Näyttö.
  3. Valitse Teema-kohdasta haluamasi vaihtoehto.
    • Jos haluat näyttöjen käyttävän aina vaaleaa teemaa, valitse Vaalea.
    • Jos haluat näyttöjen käyttävän aina tummaa teemaa, valitse Tumma.
    • Jos haluat näytön vaihtavan automaattisesti vaalean ja tumman teeman välillä paikallisen auringonlaskun tai ‑nousun ja huoneen valoisuuden mukaan, valitse Automaattinen.

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset  ja sitten siirry Laitteen ominaisuudet ‑kohtaan ja valitse Näyttö.
  4. Valitse Teema-kohdasta haluamasi vaihtoehto.
    • Jos haluat näyttöjen käyttävän aina vaaleaa teemaa, valitse Vaalea.
    • Jos haluat näyttöjen käyttävän aina tummaa teemaa, valitse Tumma.
    • Jos haluat näytön vaihtavan automaattisesti vaalean ja tumman teeman välillä paikallisen auringonlaskun tai ‑nousun ja huoneen valoisuuden mukaan, valitse Automaattinen.

Tumman teeman ohjaaminen äänikomennoilla

• Laita tumma teema päälle sanomalla "Ok Google, laita tumma teema päälle".
  • Laita tumma teema pois päältä sanomalla "Ok Google, laita tumma teema pois päältä".