Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Mørkt tema på Nest-skærme

Mørkt tema sørger for, at grænsefladen på din Nest-skærm bliver mørk om aftenen eller på de tidspunkter, hvor en lys skærm kan være ubehagelig. Du vil kunne bruge din skærm og interagere med Google Assistent med den lavest mulige lysstyrke på skærmen for den pågældende aktivitet.

Konfigurer Mørkt tema

Du kan konfigurere og justere Mørkt tema i enhedsindstillingerne på din skærm eller i Google Home-appen . Du kan også bruge din stemme. Mørkt tema er som standard indstillet til "Automatisk".

På skærmen

1. Stryg opad fra bunden af skærmen for at få vist kvikmenuen.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Indstillinger  og derefter Skærm.
  3. Vælg den ønskede valgmulighed under "Tema".
    • Hvis skærmen altid skal bruge indstillinger for Lyst tema, skal du vælge Lyst.
    • Hvis skærmen altid skal bruge indstillinger for Mørkt tema, skal du vælge Mørkt.
    • Vælg Automatisk for at få skærmen til automatisk at skifte mellem Lyst tema og Mørkt tema på baggrund af solnedgang eller solopgang i dit område og det omgivende lys i rummet.

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter tryk på Skærm under "Enhedsfunktioner".
  4. Vælg den ønskede valgmulighed under "Tema".
    • Hvis skærmen altid skal bruge indstillinger for Lyst tema, skal du vælge Lyst.
    • Hvis skærmen altid skal bruge indstillinger for Mørkt tema, skal du vælge Mørkt.
    • Vælg Automatisk for at få skærmen til automatisk at skifte mellem Lyst tema og Mørkt tema på baggrund af solnedgang eller solopgang i dit område og det omgivende lys i rummet.

Styr Mørkt tema med din stemme

• Du kan aktivere Mørkt tema ved at sige "Hey Google, aktivér Mørkt tema".
  • Du kan deaktivere Mørkt tema ved at sige "Hey Google, deaktiver Mørkt tema".