We moved control of OnHub and Google Wifi devices to the Google Home app. You can easily migrate your Google Wifi network into the Google Home app, where you’ll be able to control your Wi-Fi network and other connected products in one place.

Google Home-appen har erstattet Google Wifi-appen

For å hjelpe deg med å administrere alle de tilkoblede produktene dine på ett sted, har vi flyttet kontrollene for Google Wifi og OnHub fra Google Wifi-appen til Google Home-appen.

Du må overføre nettverket ditt til Google Home-appen for å beholde tilgangen til nettverksinnstillingene og Google Wifi-funksjonene. Overføringen er rask, og den forstyrrer ikke Wi-Fi-nettverket ditt.

Overfør til Google Home-appen

Viktig: Google Wifi-appen kan ikke lenger brukes til å endre Wi-Fi-nettverket ditt. For å gjøre endringer som å legge til eller fjerne medlemmer, endre enhetsnavn, tilbakestille enheter til fabrikkstandard og kjøre hastighetstester på nettverket, må du gå over til Google Home-appen. Du har fortsatt lesetilgang til Google Wifi-appen. Det betyr at du fortsatt har tilgang til og kan se Google Wifi-appen og -enhetene dine.

Nye funksjoner er tilgjengelige i Google Home-appen

Funksjoner som er forskjellige i Google Home-appen

De fleste funksjonene i Google Wifi-appen kan brukes i Google Home-appen i dag. Testing av Wi-Fi-hastigheten til bestemte enheter på nettverket ditt blir snart lagt til i en kommende utgave av Google Home-appen.

Tidslinje for endringer i Google Wifi-appen

Google Wifi-appen avvikles i 2021. Her er noen ting du kan forvente skjer mens Google Wifi-appen overføres til Google Home-appen:

Fra og med mai 2021

• Google Wifi- og OnHub-enheter kan bare konfigureres i Google Home-appen.
  • Hvis du vil gjøre endringer i nettverket ditt, for eksempel for funksjoner eller innstillinger, må du bruke Google Home-appen.
  • Du trenger også Google Home-appen hvis du skal utvide nettverket eller opprette nye nettverk.

Senere i år

• Google Wifi-appen kan ikke lenger lastes ned.
  • Google Wifi-appen blir avviklet, og den kan bare brukes til å tilbakestille Wifi-enheter til fabrikkstandard.