To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Google Home-appen har erstattet Google Wifi-appen

For å hjelpe deg med å administrere alle de tilkoblede produktene dine på ett sted, har vi flyttet kontrollene for Google Wifi og OnHub fra Google Wifi-appen til Google Home-appen.

Du må overføre nettverket ditt til Google Home-appen for å beholde tilgangen til nettverksinnstillingene og Google Wifi-funksjonene. Overføringen er rask, og den forstyrrer ikke Wi-Fi-nettverket ditt.

Overfør til Google Home-appen

Viktig: Google Wifi-appen kan ikke lenger brukes til å endre Wi-Fi-nettverket ditt. For å gjøre endringer som å legge til eller fjerne medlemmer, endre enhetsnavn, tilbakestille enheter til fabrikkstandard og kjøre hastighetstester på nettverket, må du gå over til Google Home-appen. Du har fortsatt lesetilgang til Google Wifi-appen. Det betyr at du fortsatt har tilgang til og kan se Google Wifi-appen og -enhetene dine.

Nye funksjoner er tilgjengelige i Google Home-appen

Funksjoner som er forskjellige i Google Home-appen

De fleste funksjonene i Google Wifi-appen kan brukes i Google Home-appen i dag. Testing av Wi-Fi-hastigheten til bestemte enheter på nettverket ditt blir snart lagt til i en kommende utgave av Google Home-appen.

Tidslinje for endringer i Google Wifi-appen

Google Wifi-appen avvikles i 2021. Her er noen ting du kan forvente skjer mens Google Wifi-appen overføres til Google Home-appen:

Fra og med mai 2021

• Google Wifi- og OnHub-enheter kan bare konfigureres i Google Home-appen.
  • Hvis du vil gjøre endringer i nettverket ditt, for eksempel for funksjoner eller innstillinger, må du bruke Google Home-appen.
  • Du trenger også Google Home-appen hvis du skal utvide nettverket eller opprette nye nettverk.

Fra og med august 2021

• Google Wifi-appen kan ikke lenger lastes ned.

Senere i år

• Google Wifi-appen blir avviklet, og den kan bare brukes til å tilbakestille Wifi-enheter til fabrikkstandard.