To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kom godt i gang med din Nest Thermostat

This article only applies to the Nest Thermostat.

Nest Thermostat 3/4ths view

How to tell which thermostat you have

Bemærk! Hvis din termostat ikke er angivet ovenfor, kan du gå til vores artikel om, hvordan du installerer din Nest-termostat, for Nest Thermostat E eller Nest Learning Thermostat.

Google Nest Thermostat konfigureres i Home-appen. Appen guider dig gennem tjek af kompatibilitet, installationen og konfigurationen. Den hjælper dig med at vælge alle de rette indstillinger for dig og dit hjem. Nedenfor kan du se en vejledning samt nyttige tips til fejlfinding.

Hvis du vil se en kort video om, hvordan du installerer termostaten, kan du gå til How to install and set up the Nest Thermostat (Sådan installerer og konfigurerer du Nest Thermostat).

1. Læg dine værktøjer frem, så de er klar til brug

• Stjerneskruetrækker (3 mm)
  • Fladhovedet skruetrækker
  • Elektrisk boremaskine (valgfrit)
  • Tang og afisoleringstang (valgfrit)
  • Lommelygte (valgfri)
  • Google Nest Thermostat Trim Kit (valgfrit)

2. Download Home-appen

Download Google Home-appen i Google Play eller Apple App Store.

Log ind i appen med din eksisterende Google-konto, eller opret en konto.

3. Scan QR-koden

Bemærk! Du skal have mulighed for at trykke på termostaten for at føje den til din konto i Home-appen. Det betyder, at du ikke kan tilføje den via fjernadgang. Når du har føjet termostaten til appen, kan du styre den via fjernadgang, når du ikke er hjemme.

Scan QR-koden på bagsiden af skærmen, eller angiv koden manuelt.

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder Tilføj Google Nest- eller partnerenhed Google Nest or partner device.
  3. Vælg et hjem.
  4. Appen søger efter enheder, du kan tilføje. Hvis den ikke kan finde din termostat, skal du vælge den på listen.
  5. Sådan fortsætter du med en QR-kode: Scan QR-koden på bagsiden af din Nest Thermostat-skærm.
    Tip! Hvis scanningen ikke lykkes, kan du trykke på Fortsæt uden at scanne. Vælg den termostat, du konfigurerer, og angiv koden på bagsiden af termostatskærmen.
  6. Home-appen guider dig gennem installationen.

4. Installer din termostat

1. Sørg for, at dit nuværende system fungerer korrekt, før du installerer din nye termostat.
  2. Sluk strømmen ved kredsløbsafbryderen
  3. Tag kabinettet af din eksisterende termostat, og tag et billede af ledningerne til senere brug.
    1. Bemærk! Hvis din eksisterende termostat er mærket med 120 V eller 240 V, har snoede ledninger eller har tykke ledninger med kabelskruer, er dit system et højspændingssystem, som ikke er kompatibelt.
  4. Fjern krydstråde. Hvis dine kabelstik har 2 sæt etiketter, stiller appen dig nogle spørgsmål for at hjælpe dig med at identificere, hvilken etiket du skal bruge.
  5. Tjek, hvilke ledninger du har, og etikettér hver af dem med de mærkater, der fulgte med i æsken.
  6. Afbryd forbindelsen til den gamle termostat.
  7. Hvis du bruger Google Nest Thermostat Trim Kit, skal du fastgøre det på væggen nu. Du kan også fastgøre bundpladen direkte på væggen.
  8. Tryk på knapperne, og sæt hver ledning ind i den tilsvarende port. Knapperne forbliver trykket ind.
    1. Bemærk! Hvis du har en ledning i *OB-porten (kan bruges som W2, Y2, O, B osv.), når du konfigurerer Nest Thermostat, skal ledningen stemme overens med dens funktion (eksempel: W2).
  9. På bagsiden af termostatskærmen skal du trække den gennemsigtige batteriflig ud. Skærmen tænder muligvis.
  10. Fastgør termostatskærmen på holderen, indtil den klikker på plads. Nu kan du tænde for strømmen igen på kredsløbsafbryderen og forbinde din termostat til Home-appen.

5. Konfigurer din termostat

Når din Nest Thermostat er registreret af Home-appen, kan du vælge et sprog og udføre en hurtig test af systemets strøm.

Home-appen stiller nu nogle spørgsmål om dit klimaanlæg, og termostaten kalibrerer temperatursensoren til dit hjem.

6. Konfigurer din termostat

Home-appen søger efter Wi-Fi-netværk, som du kan vælge mellem. Vælg et netværk, der skal oprettes forbindelse til, og fortsæt med at tilpasse din termostat.

1. Tilføj en hjemmeadresse, som Home-appen kan bruge til at se, om du er hjemme eller ej.
  2. Fortæl Home-appen, hvor i hjemmet termostaten er. Dette bruges til stemmekommandoer og organisering af enheder.
  3. Du kan oprette nogle indstillinger for at spare energi ved at planlægge temperaturer for forskellige tidspunkter på dagen.
    • Angiv dine forudindstillede temperaturer, som du altid kan bruge.
    • Opret en tidsplan for aktivering af disse forindstillinger i dit hjem.
    • Home/Away Assist kan aktiveres for at anvende Eco Temperatures, når rutinen Ikke hjemme starter, og vende tilbage til dine planlagte temperaturer, når rutinen Hjemme starter.

Du får underretninger fra klimaanlægget, hvis der er problemer med det, og du modtager årstidsbestemte påmindelser om tjek.

Lær din termostat at kende

Juster temperatur

Stryg op og ned på højre side af termostaten for at justere temperaturen.

Naviger i menuer

1. Tryk på touchsøjlen på højre side af termostaten for at åbne menuen.
  2. Stryg for at ændre det, der er valgt.
  3. Tryk for at bekræfte dit valg.

The Nest Thermostat hand temperature change animation

Du kan få flere oplysninger i disse videoer:

Juster temperaturen, og skift tilstand

Styr din termostat med Home-appen