To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få aviseringar om nya enheter

Skydda ditt nätverk genom att endast tillåta betrodda enheter. Du kan få aviseringar automatiskt när nya enheter ansluter till nätverket.

Den här funktionen är endast tillgänglig med Google Home-appen.

Aktivera eller inaktivera aviseringar om nya enheter

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Inställningar
  3. Tryck på Aviseringar följt av Wifi-aviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera Aviseringar om nya enheter

Blockera enheter

Om en enhet som du inte vill ha i nätverket ansluts finns det några saker du kan göra för att förhindra åtkomst.

• Du kan pausa internet för enheten. Enheten kan fortfarande få åtkomst till andra enheter i nätverket, men den kan inte använda internet.
  • För gästenheter kan du konfigurera ett gästnätverk så att besökarnas enheter är åtskilda.
  • Du kan också ändra nätverkets lösenord så att enheten inte får åtkomst till wifi-nätverket. Om du ändrar wifi-lösenordet kopplas alla enheter från tills du anger det nya lösenordet på enheterna.