To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Motta varsler om nye enheter

For å holde nettverket ditt trygt og sikkert er det viktig at du bare tillater enheter på nettverket som du stoler på. Du kan bli varslet automatisk når en ny enhet kobles til nettverket ditt.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Home-appen.

Slå enhetsvarsler på eller av

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på Varsler og så Wifi-varsler.
  4. Slå Nye enheter-varsler på eller av.

Blokkér enheter

Hvis en enhet du ikke vil ha på nettverket, er lagt til, finnes det noen ting du kan gjøre for å forhindre tilgang.

• Du kan sette internett på pause for den enheten. Enheten kan fortsatt ha tilgang til andre enheter på nettverket, men den kan ikke bruke internett.
  • For gjesteenheter kan du vurdere å konfigurere et gjestenettverk for å holde enhetene til besøkende separate.
  • Du kan også endre passordet til nettverket for å hindre at enheten får tilgang til wifi-nettverket ditt. Hvis du endrer wifi-passordet, blir alle enhetene dine også frakoblet frem til du oppdaterer disse enhetene med det nye passordet.