To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meldingen over nieuwe apparaten krijgen

Het is belangrijk dat je alleen apparaten in je netwerk toestaat die je vertrouwt. Zo kun je je netwerk beter beveiligen. Je kunt automatisch een melding krijgen als een nieuw apparaat verbinding maakt met je netwerk.

Deze functie is alleen beschikbaar via de Google Home-app.

Meldingen over nieuwe apparaten aan- of uitzetten

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Meldingen en dan Wifi-meldingen.
  4. Zet Nieuwe apparaatmeldingen aan of uit.

Apparaten blokkeren

Als er een apparaat wordt toegevoegd dat je niet in je netwerk wilt, kun je de toegang op een paar manieren blokkeren.

• Je kunt internet pauzeren voor dat apparaat. Het apparaat heeft dan misschien nog steeds toegang tot andere apparaten in je netwerk, maar kan internet niet gebruiken.
  • Je kunt voor gastapparaten een gastnetwerk instellen om de apparaten van je bezoekers gescheiden te houden.
  • Je kunt ook het wachtwoord van je netwerk wijzigen om te voorkomen dat het apparaat toegang heeft tot je wifi-netwerk. Als je het wifi-wachtwoord wijzigt, wordt de verbinding van al jouw apparaten ook verbroken totdat je deze apparaten updatet met het nieuwe wachtwoord.