To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Uusien laitteiden ilmoitukset

Jos haluat pitää verkkosi turvallisena ja suojattuna, on tärkeää, että annat vain luotettavien laitteiden yhdistää verkkoosi. Voit saada automaattisen ilmoituksen, kun uusi laite yhdistää verkkoosi.

Tämä ominaisuus on saatavilla vain Google Home ‑sovelluksella.

Uusien laitteiden ilmoitusten laittaminen päälle ja pois päältä

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Ilmoitukset ja sitten Wifin ilmoitukset.
  4. Laita Uusi laite ‐ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Laitteiden estäminen

Jos verkkoosi lisätään laite, jota et halua, voit estää sen pääsyn muutamalla tavalla.

• Voit keskeyttää internetin kyseiselle laitteelle. Laitteella on edelleen pääsy muihin verkossa oleviin laitteisiin, mutta se ei voi käyttää internetiä.
  • Vieraslaitteita varten voit ottaa käyttöön vierasverkon, niin pidät vierailijoiden laitteet erillään.
  • Voit myös vaihtaa verkon salasanaa estääksesi kyseistä laitetta pääsemästä Wi-Fi-verkkoosi. Jos vaihdat Wi-Fin salasanan, kaikki laitteesi menettävät yhteyden, kunnes päivität ne uudella salasanalla.