To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få notifikationer om nye enheder

For at beskytte dit netværk er det vigtigt, at du kun tillader enheder på netværket, som du har tillid til. Du kan få en automatisk notifikation, når en ny enhed opretter forbindelse til dit netværk.

Denne funktion er kun tilgængelig med Google Home-appen.

Aktivér eller deaktiver notifikationer om nye enheder

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Notifikationer og derefter Wifi-notifikationer.
  4. Slå Notifikationer på ny enhed til eller fra.

Bloker enheder

Hvis der tilføjes en enhed, som du ikke ønsker på dit netværk, har du et par muligheder for at forhindre adgang.

• Du kan sætte internettet på pause for den pågældende enhed. Enheden har muligvis stadig adgang til andre enheder på dit netværk, men kan ikke bruge internettet.
  • Hvis det drejer sig om gæsteenheder, kan det være en god idé at konfigurere et gæstenetværk, så dine besøgendes enheder er adskilt fra dine.
  • Du kan også ændre adgangskoden til dit netværk for at forhindre, at den pågældende enhed får adgang til dit Wi-Fi-netværk. Hvis du ændrer din Wi-Fi-adgangskode, afbrydes forbindelsen også for alle dine enheder, indtil du opdaterer disse enheder med den nye adgangskode.