Skift indstillinger for rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

Bemærk! Denne vejledning gælder for de enheder, du administrerer i Google Home-appen. Du kan se en vejledning i, hvordan du ændrer indstillingerne for Home/Away Assist, under Hjælp i Nest-appen.

Konfigurer rutinerne Hjemme og Ikke hjemme for dit hjem

Sådan konfigurerer du rutinerne Hjemme og Ikke hjemme for første gang:

1.  Åbn Google Home-appen Google Home app tryk på Konfigurer rutiner for Hjemme og Ikke hjemme.
  2. Tryk på Hjemme eller Ikke hjemme.
  3. Vælg de enheder og indstillinger, som du vil have rutinerne til at justere.
    1. Vælg dem, du vil ændre, når den første person kommer hjem.
    2. Vælg dem, du vil ændre, når alle er væk.
  4. (Valgfrit) Vælg de enheder, du vil bruge til at fastslå, om der er nogen hjemme.
  5. (Valgfrit) Konfigurer din telefons placering, så den bruges til registrering af tilstedeværelse.
    1. Du skal angive din hjemmeadresse og bekræfte den ved at placere en markør på et kort.

Vælg, hvad dine enheder skal gøre, når du forlader dit hjem eller kommer hjem

Skift, hvilke enheder der starter rutinerne Hjemme eller Ikke hjemme

Du kan se en vejledning i, hvordan du konfigurerer enheder med registrering af tilstedeværelse, så de kan registrere, hvornår du tager afsted hjemmefra eller kommer hjem igen, ved at gå til artiklen Konfigurer og administrer rutiner.

Tilføj en enhedshandling

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Rutiner på startskærmen.
  3. Vælg Hjem eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Tryk på Tilføj handling .
  5. Du vil nu få vist de tilgængelige enheder. Markér afkrydsningsfeltet ud for den enhed, du vil tilføje handlinger for. Du kan også vælge flere enheder, f.eks. to eller flere smartlamper, som har mindst én fælles handling.
    • Bemærk! Hvis der ikke vises nogen enheder, kan du ikke føje nogen enheder til rutinen. I så fald giver appen dig besked om dette.
  6. Tryk på Næste.
  7. Der vises nu tilgængelige handlinger for hver enhed, du vælger. Appen forklarer også, hvad hver handling kan bruges til. Vælg alle de handlinger, din enhed skal udføre.
  8. Tryk på Tilføj handling.
  9. Tryk på Gem for at gemme eventuelle ændringer.
    • Du kan også trykke på øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Fjern enhedshandlinger

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Rutiner på startskærmen.
  3. Vælg Hjem eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Tryk på Rediger .
  5. Tryk på Slet ud for de enheder, du vil fjerne alle handlinger for.
  6. Tryk på Gem for at gemme eventuelle ændringer.
    • Du kan også trykke på øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Rediger en eksisterende enhedshandling

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Rutiner på startskærmen.
  3. Vælg Hjem eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Vælg en enhed, du vil redigere.
  5. Du får nu vist de enhedshandlinger, du kan tilføje, fjerne eller justere.
  6. Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du trykke på Gem og derefter på Gem igen.
    • Du kan også trykke på øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Skift, hvilke telefoner der skal hjælpe med at registrere, hvornår du forlader dit hjem eller kommer hjem

Aktivér eller deaktiver brugen af telefonens placering til at få registrering af tilstedeværelse

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger på startskærmen.
  3. Vælg Registrering af tilstedeværelse.
  4. Tryk på kontakten for "Giv dette hjem tilladelse til at bruge telefonplaceringer" for at aktivere eller deaktivere brugen af telefoners placering til at få registrering af tilstedeværelse.

Om registrering af tilstedeværelse og administration af dine data

Aktivér eller deaktiver Placeringsdeling på din telefon

Bemærk! Alle medlemmerne af hjemmet kan ændre denne indstilling for deres telefon, når det passer dem. Du kan ikke aktivere eller deaktivere Placeringsdeling for en telefon, der tilhører et andet medlem af hjemmet.

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger ikon for Nest-indstillinger på startskærmen.
  3. Vælg Registrering af tilstedeværelse.
  4. Under "Telefoner" skal du trykke på kontakten ud for Dig for at aktivere eller deaktivere Placeringsdeling for din telefon.
    • Hvis du allerede har aktiveret placeringen for en anden telefon, deaktiveres funktionen på den pågældende telefon, når du aktiverer den på en anden. Hver person kan kun dele placeringen for én telefon ad gangen.
    • Hvis du allerede deler din telefons placering via Nest-appen, deaktiveres den i Nest-appen, når du aktiverer den i Home-appen. Du kan kun bruge én app ad gangen til at dele telefonens placering.

Slet historikken for tilstedeværelse

Du kan se en vejledning i, hvordan du sletter din historik for tilstedeværelse, ved at gå til artiklen Om registrering af tilstedeværelse og administration af dine data.