To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Skift indstillinger for rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

Rutinerne Hjemme og Ikke hjemme er husstandsrutiner, der kan starte, når alle har forladt hjemmet, eller når en person ankommer til hjemmet. De fungerer sammen med de enheder, du administrerer i Google Home-appen.

Vigtigt! Alle medlemmer af husstanden kan se, hvornår disse rutiner kører. Rutiner er kun beregnet til at gøre hverdagen nemmere og bør ikke bruges i forbindelse med nødsituationer eller sikkerhed. Opret ikke rutiner, der kan resultere i personskade eller anden skade, hvis de ikke starter eller stopper. Rutiner kan være afhængige af fungerende internet og Wi-Fi samt tilgængeligheden af tjenester fra både Google og de tredjeparter, som laver de enheder, der er omfattet af rutiner. Rutiner fungerer muligvis ikke altid, og Google er ikke ansvarlig for skader eller tab, der opstår som resultat af, at en rutine ikke fungerer.

Konfigurer rutinerne Hjemme og Ikke hjemme for dit hjem

Sådan konfigurerer du rutinerne Hjemme og Ikke hjemme for første gang:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Automatiseringer .
  3. Under Husstandens rutiner skal du trykke på Hjemme eller Ikke hjemme .
  4. Konfigurer dine rutiner for Hjemme og Ikke hjemme ved at vælge de enheder og indstillinger, der skal justeres, når nogen kommer hjem, eller når der ikke er nogen hjemme.
  5. (Valgfrit) Konfigurer din telefons lokation, så den bruges til registrering af tilstedeværelse. Det gør du ved at angive din hjemmeadresse og bekræfte den ved at placere en markør på et kort.
  6. (Valgfrit) Vælg de andre enheder, du vil bruge til at fastslå, om der er nogen hjemme.

Administrer, hvad dine enheder skal gøre, når du ankommer til eller forlader dit hjem

Tilføj en enhedshandling

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Automatiseringer .
  3. Vælg Hjemme eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Tryk på Tilføj handling .
  5. Du vil nu få vist de tilgængelige enheder. Markér afkrydsningsfeltet ud for den enhed, du vil tilføje handlinger for. Du kan også vælge flere enheder, f.eks. to eller flere smartlys, som har mindst én fælles handling.
    • Bemærk! Hvis der ikke vises nogen enheder, kan du ikke føje nogen enheder til rutinen.
  6. Tryk på Næste.
  7. Der vises nu tilgængelige handlinger for hver enhed, du vælger. Vælg alle de handlinger, din enhed skal udføre.
  8. Tryk på Tilføj handling.
  9. Tryk på Gem for at gemme eventuelle ændringer.
    • Du kan også trykke på Luk øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Fjern enhedshandlinger

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Automatiseringer .
  3. Vælg Hjemme eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Vælg den enhedshandling, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern handling.
  6. Tryk på Gem for at gemme eventuelle ændringer.
    • Du kan også trykke på Luk øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Rediger en eksisterende enhedshandling

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Automatiseringer .
  3. Vælg Hjemme eller Ikke hjemme under "Husstandens rutiner".
  4. Vælg en enhed, du vil redigere.
  5. Du får nu vist de enhedshandlinger, du kan tilføje, fjerne eller justere.
  6. Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du trykke på Gem og derefter på Gem igen.
    • Du kan også trykke på Luk øverst på skærmen for at kassere dine ændringer.

Administrer registrering af tilstedeværelse

Vælg, hvilke enheder der skal starte rutinerne Hjemme eller Ikke hjemme

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Registrering af tilstedeværelse.
  3. Vælg de enheder, du vil bruge til registrering af tilstedeværelse. Disse enheder hjælper med at registrere, om nogen er hjemme eller ej.

Aktivér eller deaktiver brugen af telefonlokationer til registrering af tilstedeværelse

Hvis du giver dit hjem tilladelse til at bruge telefonlokationer, kan medlemmer af hjemmet vælge at bruge deres telefoner til registrering af tilstedeværelse.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Registrering af tilstedeværelse.
  3. Slå Giv dette hjem tilladelse til at bruge telefonplaceringer til eller fra.

Se, hvordan du bruger din telefons lokation til at opnå bedre registrering af tilstedeværelse.

Slå lokationsdeling til eller fra på din telefon

Når du aktiverer lokationsdeling for din telefon, hjælper det med registrering af tilstedeværelse.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indstille din telefons lokationstjenester til altid at være aktiveret for Google Home-appen. Du kan kontakte producenten af din telefon for at få vejledning.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Registrering af tilstedeværelse.
  4. Find din telefon under "Din lokation".
    • Hvis det er første gang, skal du trykke på Aktivér lokationsadgang og derefter følg vejledningen.
    • Derefter kan du blot nøjes med at trykke på telefonens kontakt for at slå lokationsdeling til eller fra.

Bemærk!

• Alle medlemmer af hjemmet kan til enhver tid ændre denne indstilling for deres telefon.
  • Du kan ikke aktivere eller deaktivere lokationsdeling for en telefon, der tilhører et andet medlem af hjemmet.
  • Alle medlemmer af hjemmet kan kun dele lokationen for én telefon ad gangen. Hvis du først aktiverer lokationsdeling for én telefon og derefter aktiverer samme funktion for en anden telefon, deaktiveres funktionen automatisk for den første telefon.
  • Du kan dele telefonens lokation i enten Home-appen eller Nest-appen, men ikke i begge to på samme tid. Hvis du først aktiverer lokationsadgang i den ene app og derefter aktiverer samme funktion i den anden app, deaktiveres lokationsadgang automatisk i den første app.

Slet historikken for tilstedeværelse

Du kan se en vejledning i, hvordan du sletter din historik for tilstedeværelse, ved at gå til Om registrering af tilstedeværelse og administration af dine data.

Deaktiver rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

Rutinerne Hjemme og Ikke hjemme kan ikke sættes på pause eller slettes, men du kan deaktivere dem på andre måder.

Deaktiver registrering af tilstedeværelse

Hvis du deaktiverer registrering af tilstedeværelse, er rutinerne Hjemme og Ikke hjemme stadig tilgængelige, men de starter ikke automatisk.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Registrering af tilstedeværelse.
  3. Deaktiver Giv dette hjem tilladelse til at bruge telefonplaceringer og derefter Deaktiver.
  4. Sluk alle de andre enheder, du har valgt, så du kan starte rutinerne Hjemme og Ikke hjemme.

Bemærk! Medlemmer af hjemmet kan stadig starte rutinerne Hjemme og Ikke hjemme med Google Home-appen eller med en stemmekommando (kun på engelsk).

Fjern alle enhedshandlinger fra rutinerne Hjemme og Ikke hjemme

Hvis du fjerner alle enhedshandlinger, kan rutinerne Hjemme og Ikke hjemme ikke justere noget i dit hjem.