To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Styr smartenheder med din Android-telefon eller -tablet

Du kan hurtigt tilføje styringselementer for kompatible smartenheder til hjemmet som f.eks. termostater, lamper, låse og kameraer via din Android-telefon eller -tablet. Du kan tænde og slukke enheder og ændre nogle af deres indstillinger uden at åbne en app.

Hjemmestyring og panelet Hjem fungerer sammen med kompatible enheder, som du forbinder og kan styre i Google Home-appen , f.eks. lamper, kameraer, termostater, fjernsyn m.m.

Hjemmestyring er kun tilgængelig på telefoner med Android 11 eller nyere. Panelet Hjem er kun tilgængeligt på kompatible Pixel-enheder med Android 13 eller nyere. Hub-tilstand er kun tilgængelig på Pixel Tablet. Før du styrer smartenheder i indstillingerne for hjemmestyring, i panelet Hjem eller i Google Home-appen, skal du tjekke og opdatere din mobilenheds Android-version.

Konfigurer hjemmestyring eller panelet Hjem

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du bruge din telefon til at konfigurere dine smartenheder i Google Home-appen. Kompatible enheder føjes automatisk til hjemmestyring, og de kompatible enheder, du føjer til dine favoritter i Google Home-appen Google Home-appen, føjes til panelet Hjem.

Styr forbundne enheder

Hjemmestyring (Android 11 og nyere):

Hvis din mobilenhed ikke har panelet Hjem, skal du holde afbryderknappen nede for at få adgang til enhedsstyring. Hvis du vil tilføje flere enheder, skal du gå til skærmen for hjemmestyring og trykke på Mere Mere og derefter Tilføj styringselementer.

Panelet Hjem (Pixel-enheder med Android 13 eller nyere):

Pixel-enheder med Android 13 eller nyere har panelet Hjem. Du kan styre enheder og automatiseringer på din liste over favoritter i Google Home ved at trykke på Google Home-symbolet på enhedens låseskærm. Du kan også stryge nedad for at åbne kvikmenuen og derefter tryk på Hjem.

På skærmen for hjemmestyring eller i panelet Hjem kan du:

• Tænde og slukke enheder
  • Justere pærernes lysstyrke
  • Justere termostatens temperatur
  • Få livevideoer fra kameraer
  • Sætte musik eller videoer på pause
  • Styre smartlåse

Bemærk! Du kan kun styre låse, der kan låses op med Google Home-appen Google Home-appen. Du skal også låse din telefon eller tablet op for at få adgang til følsomme indstillinger som f.eks. kameraer og låse. Hvis din Pixel Tablet er i Hub-tilstand, skal du også være opmærksom på, at alle i dit hjem kan se kameraerne eller få adgang til kameraindstillingerne.

Tip! Første gang du åbner hjemmestyring eller panelet Hjem på din telefon eller tablet, føjes kompatible enheder automatisk til din enhed. Med din Pixel Tablet kan du konfigurere Hub-tilstand for at se livekameraer og tillade, at alle i dit hjem kan styre enheder, når din tablet er låst og docket. Du skal låse din tablet op for at styre følsomme enheder og ændre indstillinger.

Vælg, hvilke enheder der skal vises under hjemmestyring eller i panelet Hjem

Hjemmestyring (Android 11 og nyere):

1. Hold afbryderknappen på din telefon nede.
  2. Over styringselementerne i højre side skal du trykke på Mere Mere og derefter Rediger styring.
  3. Du kan fjerne en enhed ved at trykke på afkrydsningsfeltet ud for enhedens navn. Hvis du vil omorganisere enheder, kan du trække enhedsnavnet.
  4. Tryk på Gem.

Panelet Hjem (Pixel-enheder med Android 13 eller nyere):

1. Væk din telefon eller tablet for at se låseskærmen.
    • Tip! Du kan trykke på afbryderknappen, trykke på skærmen eller løfte enheden.
  2. Stryg nedad for at åbne kvikmenuen og derefter tryk på Hjem, eller tryk på Google Home-ikonet på låseskærmen.
  3. Rul ned til knapperne "Rediger" og "Omorganiser".
    • Hvis du vil fjerne en enhed, skal du trykke på Rediger og derefter lås din enhed op, hvis det er nødvendigt og derefter tryk på afkrydsningsfeltet ud for enhedens navn.
    • Hvis du vil omorganisere enheder, skal du trykke på Omorganiser og derefter lås din enhed op, hvis det er nødvendigt og derefter hold fingeren på et enhedsfelt og derefter træk det til den ønskede placering. Tip! Hvis du redigerer eller omorganiserer enheder her, opdateres de også på fanen Favoritter i Google Home-appen Google Home-appen og omvendt.
  4. Tryk på Gem.