To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se direktesendte videostrømmer med Google Home-appen

Du kan se direktevideo fra Nest-kameraene og -ringeklokkene dine i Home-appen. Velg et kamera, og zoom inn for å se en detaljert visning, eller se video fra flere kameraer på Favoritter-fanen i Home-appen.

Se direktevideo for bestemte kameraer eller ringeklokker

Merk: Direktevideo er bare tilgjengelig for Nest-kameraer og -ringeklokker du kontrollerer med Home-appen.

For å spare strøm stoppes den direktesendte videostrømmen automatisk:
  • Direktevideo fra batteridrevne Nest-kameraer og -ringeklokker stopper etter 5 minutter.
  • Direktevideo fra Nest-kameraer og -ringeklokker med ledning stopper etter 12 timer.

For å starte direktesendingen igjen, trykk på Se direkte.

Learn how to view your cameras and doorbells on a computer with Google Home for web.

Fra kameraer

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Kameraer for å se strømmene fra alle kameraene og ringeklokkene dine, eller rull ned for å velge en bestemt enhet.
  3. Hvis kameraet ikke strømmer, trykker du på Slå på. Alternativt kan du trykke på Slå av for å stoppe strømmen manuelt.
  4. Hvis kameraet er uten nett, kan du trykke på Prøv på nytt for å koble til igjen.

Fra Favoritter-fanen

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på kameraet du vil se.
    • Hvis kameraet ikke strømmer, trykker du på Slå på. Alternativt kan du trykke på Slå av for å stoppe strømmen manuelt.
    • Hvis kameraet er uten nett, kan du trykke på Prøv på nytt for å koble til igjen.

Legg til et kamera eller en ringeklokke på Favoritter-fanen

Når du legger til et kamera eller en ringeklokke på Favoritter-fanen i Home-appen, kan du se video på fanen.

1. På Favoritter-fanen i Home-appen trykker du på Endre .
  2. Rull til Enheter-delen og trykk på kameraet eller ringeklokken du vil legge til som favoritt. Du kan velge flere enheter samtidig.
  3. Klikk på Lagre. Kameraets direktevisning vises nå på Favoritter-fanen.

Merk: Hvis du legger til batteridrevne kameraer og ringeklokker på Favoritter-fanen, kan dette påvirke batterilevetiden, avhengig av hvor ofte du ser på direktefeeder.