De videobeelden van de camera bekijken via de Home-app

Je kunt een snel overzicht van al je camera's bekijken in de Home-app, net als in de Nest-app. Je kunt de camera inschakelen zonder naar de instellingen van de camera te gaan. Gebruik de Nest-app om camera's te bedienen.

De weergave Camera's

1. Open de Google Home-app.
  2. Tik op Camera's.
  3. Als je één camera hebt: Je ziet de live weergave van de camera.
    Als je meerdere camera's hebt: Tik op de live feed van een camera om de live weergave te bekijken.

Alleen Android: De beeldverhouding van de camera wordt aangepast tijdens het laden als je de uitgebreide weergave voor het eerst opent. Je mobiele apparaat slaat de beeldverhoudingen van de camera en daaropvolgende bezoeken aan deze weergave op in het cachegeheugen om sneller verbinding te maken.

Camera's in- of uitschakelen

1. Tik op Uitschakelen of Inschakelen op de videobeelden van de camera.
  2. Als de camera offline is, kun je op Opnieuw proberen tikken om opnieuw verbinding te maken.

Meer functies

Tik rechtsboven in de weergave Camera's op Meer opties More. In dit menu kun je:

• Tikken op Alle camera's inschakelen of Alle camera's uitschakelen. Er wordt een bericht weergegeven met het aantal camera's dat is in- of uitgeschakeld.
    Opmerking: Dit wordt mogelijk niet ondersteund voor bepaalde camera's van derden.
  • Tikken op Help om naar het Helpcentrum te gaan.
  • Tikken op Feedback om feedback over de app te sturen.