Live videostream bekijken met de Home-app

Je kunt een snel overzicht van al je camera's en deurbellen bekijken in de Home-app, net als in de Nest-app.

1. Open de Google Home-app.
  2. Tik op Camera's om al je camera's en deurbellen te bekijken of scroll omlaag en selecteer een specifieke camera of deurbel.
  3. Als de camera niet aan het streamen is, tik je op Aanzetten. Of tik op Uitzetten om de stream handmatig te stoppen.
  4. Als de camera offline is, kun je op Opnieuw proberen tikken om opnieuw verbinding te maken.