To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Livevideostriimin katsominen Home-sovelluksella

Katso Nest-kameroiden ja ‐ovikellojen livevideota Home-sovelluksella. Katso useita kameroita samalta näytöltä tai valitse yksi kamera ja tarkenna näkymää zoomaamalla.

Huom. Livevideo on saatavilla vain Nest-kameroilla ja ‐ovikelloilla, joita ohjaat Home-sovelluksella.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Kamerat , niin voit nähdä kaikki kamerasi ja ovikellosi, tai vieritä alas ja valitse tietty kamera tai ovikello.
  3. Jos kamera ei striimaa, valitse Laita päälle. Voit myös lopettaa striimauksen manuaalisesti valitsemalla Laita pois päältä.
  4. Jos kamera ei ole yhteydessä verkkoon, voit yhdistää sen uudelleen valitsemalla Yritä uudelleen.
Energian säästämiseksi livevideostriimi päättyy automaattisesti:
  • Akkukäyttöisten Nest-kameroiden ja ‐ovikellojen livevideo päättyy viiden minuutin kuluttua.
  • Langallisten Nest-kameroiden ja ‐ovikellojen livevideo päättyy 12 tunnin kuluttua.

Aloita livestriimi uudelleen valitsemalla Katso livenä.

Learn how to view your cameras and doorbells on a computer with Google Home for web.