Se livevideo via Home-appen

Med Home-appen kan du se alle dine kameraer og dørklokker på ét sted, ligesom i Nest-appen.

1. Åbn Google Home-appen.
  2. Tryk på Kameraer for at se alle dine kameraer og dørklokker, eller rul ned, og vælg et bestemt kamera.
  3. Hvis kameraet ikke streamer, kan du trykke på Aktivér. Du kan også trykke på Deaktiver for at stoppe streamingen manuelt.
  4. Hvis dit kamera er offline, kan du trykke på Prøv igen for at genoprette forbindelsen.