To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spill av medieinnhold på flere Google Nest-enheter

Med multiromkontroll kan du spille av musikk eller annet medieinnhold på alle kombinasjoner av Chromecast-enheter, Google Pixel-nettbrett og Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer. Med denne funksjonen kan du spille av musikk i flere rom eller overføre medieinnhold til en høyttalergruppe du har opprettet.

Kompatible enheter inkluderer følgende:

• Høyttalere: Nest Audio, Google Home, Google Nest Mini (2. generasjon), Google Home Mini (1. generasjon) og Google Home Max
  • Skjermer: Nest Hub, Nest Hub (2. generasjon) og Nest Hub Max
  • Nest Wifi-punkt
  • Chromecast med Google TV, Chromecast, Chromecast Ultra og Chromecast Audio
  • Google Pixel Tablet (bare i Hub-modus)

Legg til enheter for avspilling

Fra Nest-skjermen

1. Når det spilles av innhold på Nest-skjermen, trykker du på det aktive mediekortet for å åpne medieavspilleren.
  2. Nederst til venstre i medieavspilleren trykker du på [skjermnavn] for å se en liste over tilgjengelige enheter.
  3. Trykk på enheten du vil legge til. Avspilling av medieinnhold starter på alle valgte enheter.

Fra Google Home-appen

Når du spiller av musikk eller andre medier:

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på den aktive medieøkten. Du ser alle kompatible enheter som er tilknyttet kontoen din eller wifi-nettverket ditt.
  3. Trykk på enheten du vil legge til. Lyden spilles av synkront på alle de valgte enhetene.

Fjern enheter for avspilling

Fra Nest-skjermen

Merk: Du må først spille av medieinnhold på flere enheter før du kan fjerne enheter for avspilling.

1. På Nest-skjermen trykker du på kortet for aktivt medieinnhold for å åpne medieavspilleren.
  2. Nederst til venstre i medieavspilleren trykker du på [skjermnavn] for å se en liste over tilgjengelige enheter.
  3. Trykk på enheten du vil fjerne. Avspillingen av medieinnhold stopper umiddelbart på den valgte enheten.

Fra Google Home-appen

Merk: Du må først spille av medieinnhold på flere enheter før du kan fjerne enheter for avspilling.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på den aktive medieøkten. Du ser alle kompatible enheter som er tilknyttet kontoen din eller wifi-nettverket ditt.
  3. Trykk på enheten du vil fjerne. Lydavspillingen stopper umiddelbart på den valgte enheten.

Overfør til høyttalergrupper

Fra Nest-skjermen

Du kan når som helst overføre avspillingsøkten din til en høyttalergruppe du allerede har opprettet Finn ut mer om hvordan du oppretter høyttalergrupper.

1. På Nest-skjermen trykker du på kortet for aktivt medieinnhold for å åpne medieavspilleren.
  2. Nederst til venstre i medieavspilleren trykker du på [skjermnavn] for å se en liste over tilgjengelige enheter.
  3. Trykk på høyttalergruppen du vil overføre til. Avspilling av medieinnhold starter på den valgte enhetsgruppen.

Fra Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på den aktive medieøkten. Du ser alle kompatible enheter som er tilknyttet kontoen din eller wifi-nettverket ditt.
  3. Trykk på høyttalergruppen du vil overføre til. Lydavspilling starter på den valgte enhetsgruppen.

Kontroller volumet for aktive enheter

Merk: Du finner mer informasjon om hvordan du kontrollerer høyttalere og skjermer som spiller av innhold sammen, i Opprett og administrer høyttalergrupper.

Fra Nest-skjermen

1. På Nest-skjermen trykker du på kortet for aktivt medieinnhold for å åpne medieavspilleren.
  2. Nederst til venstre i medieavspilleren trykker du på [skjermnavn] for å se en liste over tilgjengelige enheter. Merk: Aktive enheter har en glidebryter for volumkontroll.
  3. Juster volumet på enheter.

Fra Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på den aktive medieøkten. Aktive enheter har en glidebryter for volumkontroll.
  3. Juster volumet for alle aktive enheter.

Med stemmen

Si «Hey Google» og deretter «Still volumet til 5» eller «Still volumet til 40 %».