Felmeddelande: Enheten har redan länkats till en användare

Enheten har redan länkats till en användare. Återställ standardinställningarna på enheten om du vill ändra konfigurationen. – Detta meddelande kan visas när du ska konfigurera en högtalare, skärm eller Chromecast eller ändra enhetens Wi-Fi-inställningar. Felmeddelandet visas om enheten har använts tidigare men ditt konto inte har länkats till den.

Gör så här

Innan du kan konfigurera enheten eller ändra Wi-Fi-inställningarna måste du återställa standardinställningarna på enheten.

Viktigt! När du gör detta rensas all personlig data från enheten. Åtgärden går inte att ångra.

Varför visas det här felmeddelandet?

Google Nest har säkerhetsfunktioner som skyddar användarnas uppgifter. Om en enhet har haft en tidigare ägare vill vi försäkra oss om att den personens data har tagits bort innan någon annan börjar använda enheten.