Virheilmoitus: Laite on jo linkitetty käyttäjään

"Laite on jo linkitetty käyttäjään. Palauta laitteen tehdasasetukset muuttaaksesi määrityksiä." Saatat nähdä tämän ilmoituksen, kun yrität ottaa käyttöön kaiutinta, näyttöä tai Chromecastia tai muuttaa laitteen Wi-Fi-asetuksia. Virheilmoitus voi näkyä, jos laitetta on käytetty aiemmin, mutta tiliäsi ei linkitetty siihen.

Toimi näin

Jos haluat ottaa laitteen käyttöön tai muuttaa Wi-Fi-asetuksia, sinun on palautettava sen tehdasasetukset.

Tärkeää: Tämä toiminto poistaa kaikki henkilötiedot laitteelta, eikä sitä voi kumota.

Miksi virheilmoitus näytetään

Google Nestissä on käyttäjädataa suojaavia ominaisuuksia. Jos laite on aiemmin kuulunut jollekulle toiselle, haluamme varmistaa, että tämän datan on poistettu, ennen kuin uusi omistaja alkaa käyttää laitetta.