Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fejlmeddelelse: Denne enhed er allerede knyttet til en bruger

"Denne enhed er allerede knyttet til en bruger. Gendan fabriksindstillingerne på enheden for at skifte konfiguration." Du får muligvis denne meddelelse, når du forsøger at konfigurere en højttaler, en skærm eller en Chromecast, eller når du prøver at ændre enhedens Wi-Fi-indstillinger. Denne fejlmeddelelse kan opstå, hvis enheden har været brugt før, men din konto ikke er knyttet til den.

Hvad du skal gøre

For at konfigurere enheden eller ændre Wi-Fi-indstillinger skal du gendanne fabriksindstillingerne på enheden.

Vigtigt! Denne handling rydder alle personoplysninger fra enheden og kan ikke fortrydes.

Hvorfor fejlmeddelelsen vises

Google Nest har indført sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugerdata. Hvis en enhed tidligere har haft en anden ejer, vil vi sikre os, at vedkommendes data fjernes, før en ny person begynder at bruge enheden.