To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube på Google Nest-skärmar

Med YouTube på Google Nest-skärmen kan du smidigt titta på YouTube Originals, instruktionsvideor och annat på skärmen. Du kan styra YouTube med röstkommandon, som ”Spela upp [videons namn]” och ”Pausa”, eller med pekskärmen.

Innehållsinställningar för YouTube

Viktigt! Om media inte spelas upp kontrollerar du om Använd Begränsat läge har aktiverats i enhetens YouTube-inställningar.

Med Google Home-appen kan du blockera visst innehåll så att andra i hushållet inte kan titta eller lyssna på det på Nest-skärmen. Barn under 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) vars konton hanteras med Family Link och som Voice Match har konfigurerats för kan inte spela upp YouTube-videor eller musik på YouTube, men de har åtkomst till YouTube Kids. Med inställningarna för digitalt välmående kan du ställa in vilket innehåll som kan visas på skärmen. Läs mer om hur du använder filter, inställningar för YouTube och YouTube Kids på Nest-skärmen.

YouTube Premium

Med betalmedlemskapet i YouTube Premium förbättras din upplevelse på YouTube och i andra YouTube-appar. Det är för närvarande tillgängligt i flera länder.

Förmåner i YouTube Premium

Med YouTube Premium kan du
  • titta på miljontals videor på YouTube utan annonser
  • ladda ned videor och spellistor på din mobila enhet och titta offline
  • låta videor spelas upp på den mobila enheten samtidigt som du använder andra appar eller när du har skärmen avstängd
  • få tillgång till filmer och tv-serier från YouTube Originals
  • få tillgång till YouTube Music Premium
  • lyssna på musik med en högtalare eller skärm från Google Nest eller Home eller med en Chromecast Audio.

Dina förmåner i YouTube Premium gäller för YouTube, YouTube Gaming, YouTube Kids och YouTube Music om de är tillgängliga där du befinner dig.

Läs mer om vilka förmåner du får med ett betalmedlemskap i YouTube Premium.

Obs! YouTube TV är endast tillgängligt i USA och ingår inte som en av förmånerna i YouTube Premium.