To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Billedramme på din Google Nest-skærm

Når din Google Nest Hub- eller Google Nest Hub Max-skærm ikke er i brug, kan underholde dig med billeder. Du kan føje dine yndlingsbilleder til Google Fotos og vise dem i billedrammen på Google Nest.

Du kan også vælge et eksisterende kunstgalleri eller vælge mellem en række forskellige traditionelle og abstrakte ure, som skal vises, når din enhed er inaktiv. På din skærm kan du også få notifikationer om kommende begivenheder, pendling, påmindelser, flyafgange og pakker.

Konfigurer billedrammen på din Google Nest-skærm

Brug Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Billedramme og derefter Juster indstillingerne efter behov.

Brug din Nest-skærm

1. Stryg opad fra bunden af Nest-skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Billedramme og derefter juster indstillingerne efter behov.

Hvis du har aktiveret Voice Match, kan du også sige "Hey Google, skift billedramme" for at åbne indstillingerne for billedrammen på din Nest-skærm.

Skift billeder på din Nest-skærm

Hvis du har en Google Fotos-konto, kan du se dine egne billeder på din Nest-skærm.

Kom godt i gang med en Google Fotos-konto

Konfigurer livealbum

Livealbum tilføjer automatisk billeder fra din Google Fotos-samling, så du ikke behøver at opdatere billederne manuelt på din Nest-skærm.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Billedramme.
  5. Tryk på Google Fotos og derefter Vælg familie og venner.
  6. Tryk på de ansigter, du vil medtage og derefter Bekræft eller Udfør.

Du kan også oprette dine egne livealbum, der opdateres automatisk. Se, hvordan du opretter og redigerer fotoalbum.

Bemærk! Sørg for at aktivere Ansigtsgrupper i Google Fotos.

Vigtigt! Ansigtsgrupper i Google Fotos er ikke tilgængeligt i alle geografiske regioner.

Tilføj eller fjern Google Fotos-album

Du kan tilføje eller fjerne album via Home-appen eller din Nest-skærm.

Home-appen:

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og derefter Billedramme og derefter Google Fotos.
  5. Markér de album, der skal tilføjes, og fjern markeringen af de album, der skal fjernes.

Nest-skærmen:

1. Sig "Hey Google, skift billedramme".
  2. Tryk på Google Fotos.
  3. Markér de album, der skal tilføjes, og fjern markeringen af de album, der skal fjernes.

Tilgængelige album omfatter automatisk valgte album som for eksempel "Seneste øjeblikke", dine private Google Fotos-album og dine delte album med et navn.

Interaktion med billeder på din Nest-skærm

Når der er et billede på din Nest-skærm, kan du gøre følgende:

• Du kan gå til næste billede ved at stryge til venstre eller sige "Hey Google, næste billede".
  • Du kan gå til forrige billede ved at stryge til højre eller sige "Hey Google, forrige billede".
  • Du kan få flere oplysninger om billedet ved at spørge "Hey Google, hvornår blev det taget?" eller "Hey Google, hvor blev det taget?"
  • Du kan fjerne billedet ved at sige "Hey Google, fjern dette billede" og følge anvisningerne. Billedet bør nu være arkiveret i Google Fotos.
  • Du kan dele billedet med én af dine Google-kontakter ved at sige "Hey Google, del dette billede med [navn på kontakt]" og følge anvisningerne. Du kan også dele grupper af billeder.
  • Du kan angive et billede som favorit ved at sige "Hey Google, angiv dette billede som favorit" eller holde fingeren på billedet på skærmen og derefter tryk på Favoritter . Du bør nu kunne se billedet i dit album Favoritter.

Stemmestyring af billeder er tilgængelig på de fleste Google Assistent-sprog, der fungerer på din Nest-skærm.

Del grupper af billeder med dine Google-kontakter

1. Når du bruger din Nest-skærm, skal du sige:
    • "Hey Google, del mine billeder".
    • "Hey Google, del billeder af [person] med [navn på kontakt]". Du kan også bede om at få delt billeder af et bestemt sted, et bestemt objekt eller en bestemt dato.
  2. Din skærm viser billeder med de oplysninger, du har angivet.
  3. Vælg de ønskede billeder og derefter tryk på Share [Del].
  4. Billederne deles via Google Fotos, og modtageren får en mail eller besked om, at vedkommende har modtaget nye billeder.

Show your Memories

Your Nest display can show your Memories, which are collections of some of your best photos in Google Photos.

To show Memories, say "Hey Google, show my photo memories." Your display should play a slideshow of your available Memories.

The first time you use Memories on your display, you need to opt in:

1. Say "Hey Google, show my photo memories."
    • If you find a card with "Show my photo memories" on your Nest display screen, you can also tap the card to start the opt-in steps.
  2. The Nest display screen should prompt you "See your photos proactively here."
  3. Tap Allow og derefter follow the steps.

You can opt into Memories on your Nest display if the following are true:

• You're using the first account that was linked to the display.
  • Your Google Photos account has Memories.
  • Your Google Photos account is enabled in the Assistant app.
  • You've enabled Proactive results on your Nest display. To enable Proactive results:
    1. Open the Google Home app Google Home-appen.
    2. Tryk på Favoritter eller Enheder og derefter tap your Nest display.
    3. Tap Settings og derefter Recognition & sharing og derefter Recognition & personalization.
    4. Turn on Allow personal results og derefter tap Always show proactively.

Skjul billeder

Hvis du ikke vil have, at der vises et billede på din Nest-skærm, kan du flytte det til arkivet i Google Fotos.

Hvis du vil skjule billeder med en bestemt persons ansigt, skal du fjerne vedkommendes ansigtsgruppe i Google Fotos.

Bemærk! Arkiverede billeder og billeder med skjulte ansigter forbliver i de album, de allerede er føjet til. Du er muligvis nødt til at deaktivere albummene eller slette billederne manuelt.

Andre indstillinger for billedrammen

Kunstgalleri

Denne indstilling viser udvalgte billeder og illustrationer. Du kan vælge mellem følgende kunstkategorier:

Kategori Kilde
Udvalgte billeder Getty Images m.m.
Traditionel kunst Google Arts and Culture
Jorden og rummet NASA og Google Earth
Gadekunst Google Arts and Culture

Ur i fuld skærm

Vælg mellem flere forskellige urskiver.

Eksperimentel

Prøv nye kilder og indhold.

Vigtigt! De tilgængelige eksperimentelle valgmuligheder kan ændres eller gøres utilgængelige uden forudgående notifikation.

Flere indstillinger

Bannernotifikationer

Bannernotifikationer fortæller dig proaktivt om dine kommende begivenheder og opgaver. Denne funktion er kun tilgængelig i USA.

• Hvis du vil modtage bannernotifikationer på din skærm, skal du aktivere følgende indstillinger:
  • Stryg opad på banneret for at afvise en notifikation, når den vises på din skærm.
  • Hvis du vil deaktivere bannernotifikationer, skal du åbne indstillingerne for billedrammen på din skærm og derefter indstille "Bannernotifikationer" til Skjul.

Hvis du har knyttet mere end én Google-konto til din Nest-skærm, skal du deaktivere bannernotifikationerne for hver enkelt konto.

Vejr

Vælg Vis for at se vejret i billedrammen. Du får vist den lokale vejrudsigt for adressen på dit hjem i Google Home-appen.

• Du kan tjekke den adresse, du har angivet for dit hjem, ved at åbne Google Home-appen og derefter tryk på Indstillinger og derefter tjek under navnet på dit hjem.
  • Du kan ændre adressen ved at trykke på navnet på dit hjem og derefter Hjemmeadresse og derefter Rediger.

Luftkvalitet

Hvis du vil se luftkvalitetsindekset (AQI, Air Quality Index), når dette er tilgængeligt i dit område, skal du vælge Vis.

Klokkeslæt

Hvis du vil have Nest-skærmen til at vise klokkeslættet i billedrammen, skal du vælge Vis.

Personlige fotodata

Dine billeder viser som standard oplysninger som f.eks. albumnavn, dato og sted. Hvis du vil skjule disse oplysninger, skal du indstille "Personlige fotodata" til Skjul.

Bemærk! Personlige fotodata er kun tilgængelige i USA.

Portrætbilleder i Google Fotos

Hvis du vil have vist portrætbilleder i dit Google Fotos-diasshow, skal du vælge Vis eller Vis par.

• Vis: Der vises ét portrætbillede på din Nest-skærm.
  • Vis par: Par af relaterede billeder vises side om side. Google Fotos bruger en række forskellige signaler til at finde relationer mellem billeder. Det kan f.eks. være, hvis den samme person er på billederne (i geografiske regioner, hvor Ansigtsgrupper er tilgængeligt), eller hvis billederne er taget tæt på hinanden i tid eller sted.

Personlig organisering af fotos

Afhængigt af albummet kan Google Fotos organisere de billeder, som det vælger til dit diasshow:

• Kun livealbum: Google Fotos forsøger at vælge de bedste billeder fra disse album.
  • Alle album: Google Fotos forsøger at fjerne billeder med dårlig billedkvalitet eller billeder, som er næsten identiske.
    • Du kan deaktivere organisering af disse album ved at indstille "Personlig organisering af fotos" til Kun livealbum.
  • Dine favoritter: Google Fotos organiserer ikke disse billeder.

Hastighed for diasshow

Kunst- og fotodiasshows bruger båndbredde til at downloade billeder til din Nest-skærm. Vælg en langsommere hastighed for diasshows for at spare på båndbredden.

Googles vejrfrø

Hvis vejrfrøen skal vises sammen med dine billeder, skal du vælge Vis.

Anbefalinger og ekstra funktioner

Hvis du vil se anbefalet indhold, skal du vælge Vis.