To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tjänster och smarta enheter som är kompatibla med Google Assistent

Google-assistenten Google Assistent är kompatibel med över 50 000 smarta hemenheter och över 10 000 populära varumärken. Nya varumärken läggs dessutom till hela tiden.

Utforska Google Assistent-partner som du kan använda för att styra saker i hemmet med hjälp av rösten.

Läs mer om hur du styr smarta hemenheter med hjälp av en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home eller Google-assistenten på andra enheter.