To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Be Google Assistent komma ihåg saker

Få hjälp att komma ihåg saker. Be Google Assistent att komma ihåg mammas favorittårta, skåpsnumret eller var du lade passet.

Obs! Om du har aktiverat Digitalt välmående kan den här funktionen begränsas eller blockeras med Paus, Filter eller Stör ej.

Läs mer om digitalt välmående

Steg 1. Berätta vad assistenten ska komma ihåg

Säg ”Hey Google, kom ihåg att [det som assistenten ska komma ihåg]”. Du kan till exempel säga ”Hey Google, kom ihåg att mina reservnycklar ligger i köksskåpet”.

Steg 2. Fråga om det assistenten kommer ihåg

Säg ”Hey Google, var eller vad är [det som assistenten kommer ihåg]”. Du kan till exempel säga ”Hey Google, var är mina reservnycklar?”

Valfritt: Radera det du har bett assistenten att komma ihåg

Obs! Du kan välja att radera dina aktiviteter separat eller att radera alla.

Radera ett enskilt objekt

1. Öppna myactivity.google.com.
  2. Leta reda på objektet du vill radera och tryck på More menu följt av Radera.

Radera alla objekt

1. Öppna myactivity.google.com.
  2. Tryck på Radera alla följt av Bekräfta.

Radera personliga uppgifter

För en del av informationen som du berättar för assistenten uppdateras inställningarna, utöver att sökfrågan loggas i Min aktivitet. Exempel: ditt smeknamn, information om nära kontakter och viktiga adresser. Den här informationen raderas inte i inställningarna när du raderar historiken i Min aktivitet. Om du vill radera den här informationen kan du:

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på kontot uppe till höger följt av Assistent-inställningar följt av Du.
  3. Leta reda på de personliga uppgifter som du vill ta bort och radera dem.