To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Een geluid laten afspelen nadat je 'Hey Google' hebt gezegd

Als je Google Nest-speaker of -scherm het hotword ('Hey Google') herkent, neemt het apparaat op wat je zegt en wordt de opname naar Google gestuurd om je verzoek uit te voeren.

Zo laat je een kort geluid afspelen aan het begin en/of einde van je verzoek:

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk of gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op Favorieten of Apparaten .
  4. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  5. Tik op Instellingen en dan Toegankelijkheid.
  6. Als je een geluid wilt laten afspelen nadat je 'Hey Google' hebt gezegd, zet je Startgeluid afspelen aan.
  7. Wil je een geluid laten afspelen nadat de Google Assistent is gestopt met luisteren, dan zet je Eindgeluid afspelen aan.