To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Activiteitsopties en Google Nest

Wanneer je de Google Assistent instelt, kan je worden gevraagd bepaalde instellingen voor activiteitsopties in te schakelen. Misschien wordt je ook gevraagd een aantal van deze instellingen in te schakelen als je het volgende of een vergelijkbaar bericht op je Nest-apparaat krijgt: 'Als je daar hulp bij wilt, moet je me wat meer informatie geven'.

Belangrijk: Zorg dat je bent ingelogd op hetzelfde Google-account dat is gekoppeld aan je speaker of scherm.

De Assistent kan je vragen de volgende instellingen aan te zetten:

Als je deze instellingen aanzet, zet je ze aan voor de Assistent en andere Google-services die je gebruikt.

Instellingen in- of uitschakelen

Volg deze stappen:

1. Ga op je apparaat naar je Google-account. Je moet misschien eerst inloggen op je Google-account.
  2. Zet deze instellingen aan of uit:
Je kunt deze instellingen altijd in- of uitschakelen. Bekijk meer informatie over hoe deze instellingen de Assistent toestaan om jou te helpen.

De activiteit van de Google Assistent beheren via de Home-app

Met de Home-app kun je een overzicht van Google Assistent-activiteit bekijken. Je kunt ook details bekijken van specifieke activiteiten of activiteiten verwijderen uit je geschiedenis.

Hier vind je meer informatie over de Google Assistent.

De activiteitsgeschiedenis van de Google Assistent bekijken

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Tik op Mijn activiteit .

Details van een activiteit bekijken

Je kunt details van een activiteit bekijken, zoals wanneer de activiteit heeft plaatsgevonden en welk apparaat is gebruikt.

Tik naast een activiteit in je geschiedenis op Menu 3 dot menu icon en dan Details.

Een activiteit uit je geschiedenis verwijderen

Tik naast een activiteit in je geschiedenis op Menu 3 dot menu icon en dan Verwijderen en dan Verwijderen.