To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Jeg kan ikke finde Google Nest- eller Google Home-enheden i Google Home-appen

Hvis din enhed ikke vises under konfigurationen, kan du prøve at følge denne vejledning.

Indledende tjekliste

Start med at tjekke, at følgende er gældende:

1. Du bruger den nyeste version af Google Home-appenGoogle Home-appen.
  2. Højttaleren eller skærmen er tilsluttet og tændt.
    • Google Home, Google Nest Mini (2. generation), Google Home Mini (1. generation), Google Home Max eller Google Nest Audio er tændt og i konfigurationstilstand, når de hvide LED-lys blinker.
  3. Du er i samme rum som enheden.
  4. Hvis du bruger en iOS-enhed, skal du aktivere Bluetooth.
    • På startskærmen skal du trykke på Indstillinger og så Bluetooth.
    • Sørg for, at skyderen er slået Til (til højre og grøn).
    • Luk Indstillinger, og gå tilbage til Google Home-appen Google Home-appen.
  5. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du slå Placeringstjenester til.
    • Tryk på Indstillinger på din Android-enhed.
    • Tryk på Sikkerhed og placering og så Placering og så Brug placering og så vend tilbage til startskærmen.
    • Tryk på Indstillinger og så Apps og notifikationer og så Google Home-appen Google Home-appen og så Tilladelser.
    • Sørg for, at skyderen er slået Til (til højre og blå) ud for "Placering".

Generel fejlfinding

Hvis du har tjekket alle punkterne ovenfor, og du stadig ikke kan finde din højttaler eller skærm, kan du prøve et af nedenstående trin og derefter kigge efter din enhed. Hvis du stadig ikke kan finde enheden, skal du gå videre til næste trin.

Trin 1. Genstart din højttaler eller skærm

1. Tag strømkablet ud af din højttaler eller skærm.
  2. Sæt strømkablet tilbage i din højttaler eller skærm.

Trin 2. Tving Google Home-appen til at lukke, og åbn den igen

Trin 3. Opret forbindelse til din enhed via Wi-Fi-indstillingerne på din telefon eller tablet

1. Åbn Wi-Fi-indstillingerne på din mobilenhed.
  2. Tjek listen over tilgængelige Wi-Fi-netværk, og kig efter et tilgængeligt netværk som f.eks "GoogleHomeXXXX" (hvor XXXX er et vilkårligt tal).
    1. Bemærk! Hvis du tidligere har konfigureret din enhed, og du ikke har gendannet fabriksindstillingerne, siden den mistede forbindelsen til netværket, skal du kigge efter navnet på den enhed, du har tildelt den, på listen over tilgængelige netværk på din mobilenhed (f.eks. Home i køkkenet).
    2. Hvis du kan oprette forbindelse til Google Nest- eller Google Home SSID (netværksnavn) i dine Wi-Fi-indstillinger, skal du åbne Google Home-appen og derefter konfigurere enheden igen.

Avanceret fejlfinding

Hvis du stadig ikke kan finde din højttaler eller skærm i Google Home-appen, kan du prøve følgende:

1. Brug en anden understøttet mobilenhed til at konfigurere Google Nest- eller Google Home-højttaleren eller -skærmen.
  2. Flyt højttaleren eller skærmen til en anden placering. Dette forhindrer evt. interferens i området, som kan medføre, at der ikke kommer et ordentligt signal fra SSID'et.
  3. Prøv at gendanne fabriksindstillingerne.
  4. Slå Wi-Fi fra og til igen på din mobilenhed eller tablet. Åbn Google Home-appen igen, og prøv at konfigurere igen.