To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Assistantin kanssa toimivat palvelut ja älylaitteet

Google Assistant Google Assistant toimii yli 10 000 tuotemerkin ja yli 50 000 kodin älylaitteen kanssa. Uusia tuotemerkkejä lisätään jatkuvasti.

Tutustu Google Assistantin yhteistyökumppaneihin, joiden tuotteiden avulla voit ohjata kotisi laitteita äänelläsi.

Katso, miten voit ohjata kotiasi Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön avulla tai Google Assistantilla, jos kyse on muista laitteista.