To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se, hvad du kan foretage dig med Google Nest-eller Google Home-enheder

Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme gør livet nemmere ved hjælp af funktioner, der giver dig mulighed for at bruge din stemme til at afspille medier, administrere dine opgaver, planlægge din dag og meget mere.

Se eller lyt til medier

Voice Match – Del dine højttalere eller skærme med familie og venner. Knyt din Google-konto og din stemme til din højttaler eller skærm for at få personligt tilpassede oplysninger.

Musik – Afspil musik fra populære musiktjenester efter kunstner, sang, genre, album, playliste, stemning eller aktivitet.

Nyheder – Få de seneste nyheder fra kilder, du har tillid til.

Se nyheder – Se nyheder på et fjernsyn, der understøtter stemmestyring, med en tilsluttet eller indbygget Chromecast.

Podcasts – Lyt til populære podcasts.

Radio – Lyt til populære radiokanaler.

Afslapning – Lyt til afslappende baggrundslyde.

Bluetooth – Afspil din gemte musik ved hjælp af Bluetooth.

Styr fjernsyn og højttalere

Afspil tv-serier og film — Stream videoindhold til et fjernsyn med tilsluttet eller indbygget Chromecast.

Afspil YouTube-videoer på fjernsyn – Afspil og styr YouTube-videoer på fjernsyn med tilsluttet eller indbygget Chromecast udelukkende ved hjælp af din stemme.

Afspil lyd på højttalere og fjernsyn – Stream lyd til enhver højttaler med en tilsluttet Chromecast Audio eller indbygget Chromecast.

Højttalergrupper – Gruppér en hvilken som helst kombination af højttalere, skærme, understøttede Chromecast-enheder m.m., så du kan synkronisere musikafspilningen i hele hjemmet. Du kan se en komplet liste over understøttede enheder ved at gå til Opret og administrer højttalergrupper.

Afspil lyd fra din telefon til højttaleren eller skærmen – Afspil lyd fra din telefon til din højttaler eller skærm ved at caste fra mere end 100 Chromecast-kompatible lydapps og afspille Android-lyd eller oprette forbindelse via Bluetooth.

Tænd og sluk fjernsynet – Du kan tænde og slukke dit fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer og din højttaler eller skærm.

Afspil YouTube TV – Se, hvordan du konfigurerer og bruger YouTube TV med din højttaler eller skærm.

Få vejrudsigten på dit fjernsyn – Se den aktuelle vejrudsigt på dit fjernsyn ved hjælp af Google Assistent og Chromecast.

Planlæg din dag

Rutinen Godmorgen – Få et udvalgt dagligt uddrag, der omfatter vejrudsigt, kalender, pendleroplysninger, påmindelser og nyheder.

Trafik – Bed om trafikoplysninger og rejsetider, mens du kører, går eller cykler.

Local Guide – Søg efter lokale steder, og bed om yderligere oplysninger om stedet.

Vejret – Bed om ugens vejrudsigt for din placering eller et andet sted.

Kalender – Stil spørgsmål om en begivenhed, eller få din dagsplan fra Google Kalender.

Flyoplysninger – Få statusopdateringer for dine kommende flyafgange.

Få hjælp til de daglige opgaver

Foretag opkald – Ring til venner, familie og virksomheder ved hjælp af stemmekommandoer og din højttaler eller skærm.

Genveje – Gør det hurtigere og lettere at foretage dine yndlingsting ved hjælp af Google Assistent.

Huskeliste – Du kan oprette, spørge ind til og slette opgaver på din højttaler eller skærm.

Send oplysninger fra din højttaler eller skærm til din telefon – Google Assistent kan sende oplysninger fra din højttaler eller skærm til din telefon.

Find din telefon med Google Assistent – Mist aldrig din telefon igen. Du kan bede Google Assistent om at ringe til din telefon.

Bed Google Assistent om at huske ting – Få lidt hjælp fra Google Assistent til at huske ting.

Udsend talebeskeder til din højttaler eller skærm – Send en besked til alle i dit hjem på alle dine højttalere eller skærme.

Administrer opgaver

Timer – Indstil og administrer en timer til madlavningen, spilletid, vasketøj eller endda som vækkeur.

Alarmer – Undgå at komme for sent til en flyafgang eller et møde. Du kan indstille og administrere alarmer ved hjælp af stemmekommandoer.

Få svar

Fakta og oplysninger – Spørg Google om alt, hvad du vil vide.

Finans – Spørg om aktuelle individuelle aktiekurser eller aktuelle indekspunkter, f.eks. for NASDAQ.

Sport – Bed om resultater, liveopdateringer eller dato, sted og klokkeslæt for næste kamp.

Lommeregner – Udfør komplicerede beregninger.

Oversættelse – Få oversættelser af ord eller sætninger på understøttede sprog.

Omregning af måleenheder – Få omregninger af måleenheder.

Ernæring – Få ernæringsoplysninger om ingredienser eller fødevarer.

Ordbog – Få definitioner og korrekt stavning af ord.

Styr dit hjem

Styr smartenhederne i dit hjem – Styr understøttede smartenheder i dit hjem som f.eks. termostater, kontakter, lys m.m.

Automatiser dit hjem – Konfigurer rutiner, der automatisk justerer dine smartenheder til dine foretrukne indstillinger. Rutiner kan bl.a. startes med en tilpasset stemmekommando, på et bestemt tidspunkt, eller når nogen kommer hjem. Du kan se flere muligheder, hvis du opretter avanceret hjemmestyring med redigeringsværktøjet til scripts.

IFTTT – If this, then that (hvis dette, så sker dette) – Styr utallige onlinetjenester og smartenheder fra tredjeparter, der ikke er direkte integreret.

Stream dit sikkerhedskamera – Hold øje med det, der er vigtigst for dig, ved at streame dit sikkerhedskamera på dit fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm og Chromecast eller et fjernsyn med indbygget Chromecast.

Dørklokke – Hør, hvornår der er nogen ved din hoveddør, eller stream din videodørklokke på fjernsynet ved hjælp af Chromecast eller et fjernsyn med indbygget Chromecast.