To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Begræns indhold på dine Google Nest-højttalere og -skærme

Indholdsfiltrene i Google Home-appen giver dig mulighed for at blokere eksplicit musik- og videoindhold fra YouTube og andre musik- eller radiotjenester, så dette indhold ikke afspilles på Google Nest-enheder og andre Assistent-kompatible højttalere og skærme. Brug disse indstillinger for børnesikring til at begrænse, hvilket indhold dine børn har adgang til.

Filtre er en del af Google Home-appens værktøjer til Digital balance og kan hjælpe dig med at administrere din families brug af højttalere og skærme.

Tip! Hvis du administrerer dit barns Google-konto i Family Link, kan du konfigurere børnesikring på Google Assistent-enheder.

Vigtigt! Intet filter er effektivt i 100 % af tilfældene, men disse filtre kan hjælpe dig med at administrere adgangen til indhold, der er uegnet for børn.

Konfigurer filtre

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger og så Digital balance og så Konfigurer eller Tilføj enhedsfiler.

Bemærk! Dine enheder og apps skal være opdateret, for at Digital balance kan fungere korrekt.

Sådan fungerer filtre

Du kan vælge, om filtre skal gælde for alle, der bruger din enhed, eller om de kun skal gælde for gæster og børn med en Family Link-konto. Du kan anvende filtre for en bestemt enhed eller for alle understøttede enheder.

Vigtigt! Selvom du aktiverer videofiltre og andre indholdsfiltre, kan du stadig åbne videoer og andet indhold via nyheder, podcasts og websites. Hvis du f.eks. blokerer videoer, men tillader websites, kan brugere muligvis stadig åbne videoer via websites.

Video

• Tillad alle videoer: Din enhed afspiller alle understøttede videoer.
  • Tillad kun filtrerede videoer: Din enhed afspiller kun videoer fra de videotjenester, du har valgt.
  • Bloker alle videoer: Din enhed afspiller ikke nogen videoer.

Musik

Vigtigt! Lydbøger og radiokanaler fra tjenester som f.eks. iHeartRadio og TuneIn er altid tilgængelige, uanset hvilken musikfilterindstilling du har angivet.

• Tillad al slags musik: Din enhed afspiller al musik.
  • Tillad kun ikke-eksplicit musik: Din enhed giver dig mulighed for at vælge mellem musiktjenester, der kan afspille ikke-eksplicitte sange.
  • Bloker al musik: Din enhed afspiller ikke musik.

Nyheder

• Tillad nyheder: Din enhed afspiller alle understøttede nyheder.
  • Bloker nyheder: Din enhed afspiller ikke nyheder.

Podcasts

• Tillad podcasts: Din enhed afspiller alle understøttede podcasts.
  • Bloker podcasts: Din enhed afspiller ikke podcasts.

Opkald

• Tillad opkald: Din enhed kan foretage alle de tale- og videoopkald, som den understøtter.
  • Bloker alle opkald: Din enhed kan ikke foretage tale- eller videoopkald. Talebeskeder, du udsender til din familie eller i dit hjem, blokeres ikke.

Svar fra Google Assistent

• Tillad svar: Din enhed kan svare med alle understøttede svar.
  • Begræns svar: Din enhed vil kun reagere på grundlæggende forespørgsler, f.eks. hvad klokken er, eller hvordan vejret er.

Websites

Vigtigt!

• Dette filter kan kun bruges på enheder med indbygget Assistent. Hvis du knytter en forældrestyret konto, som tilhører et barn under 13 år eller den fastsatte minimumsalder i dit land, til din enhed med indbygget Assistent, blokeres adgangen til internettet muligvis, medmindre du tillader adgang til websites.
  • Googles enheder med indbygget Assistent kan åbne nettet ved brug af Beskyttet søgning, som muligvis blokerer websites med eksplicit indhold. Visse tredjepartsenheder understøtter ikke Beskyttet søgning. Hvis du tillader websites på disse tredjepartsenheder, kan personer, der bruger enheder med indbygget Assistent, ikke tilgå nettet med Beskyttet søgning.
  • Tillad websites: Din enhed med indbygget Assistent åbner websites.
  • Bloker websites: Din enhed med indbygget Assistent åbner ikke websites.

Hvordan kan internettet eller et website kan være utilgængeligt?

Yderligere indstillinger for YouTube, YouTube Music og YouTube TV

Aktivér Begrænset tilstand for YouTube Music og YouTube-videosøgning

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Notifikationer og Digital balance og så YouTube-indstillinger.
  5. Under "Brug Begrænset tilstand" skal du aktivere Begræns for mig eller Begræns, når en person ikke kan genkendes.

Få flere oplysninger om Begrænset tilstand i YouTube.

Aktivér indholdsfiltre for YouTube TV

Du har mulighed for kun at tillade programmer med klassificeringerne YT-Y, YT-G, G og PG.

Bemærk! YouTube TV er tilgængeligt i hele USA.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Notifikationer og Digital balance og så YouTube-indstillinger.
  5. Under "Filtrér indhold for YouTube TV" skal du deaktivere Filtrér for mig.

Deaktiver Afspil næste video automatisk for YouTube

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Notifikationer og Digital balance og så YouTube-indstillinger.
  5. Under "Afspil næste video automatisk" skal du trykke på Deaktiver for mig eller Deaktiver, når en person ikke kan genkendes.