To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lue lisää kaiuttimen LED-valoista

Kaiuttimen LED-valosta näkee, mitä on tapahtumassa

Valitse laitteesi

LED-valojen värit ja niiden liikkumistapa riippuu laitteesta. Valitse laitteesi alta nähdäksesi, mitä sen valot tarkoittavat

Google Home Google Nest Mini Google Home Max Google Nest Audio
Google Home Google Home
Mini tai Nest Mini
Google Home
Max
Google Nest
Audio
Muut Ok Googlen kanssa toimivat kaiuttimet

Google Home

Google Assistant

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Moniväriset valot pyörivät myötäpäivään ja vilkkuvat

Listening

Google Assistant kuuli "Ok Google" ja odottaa kysymystä tai komentoa.

Katso, mitä voit kysyä Google Assistantilta.

Moniväriset valot pyörivät jatkuvasti myötäpäivään

Thinking

Google Assistant miettii.

Moniväriset valot vilkkuvat jatkuvasti

Responding

Google Assistant vastaa.

4 tasaista oranssia valoa

Mic muted

Mikrofoni ei ole päällä. Google Assistant ei voi kuulla Ok Googlea eikä vastata.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä painamalla mikrofonin mykistyspainiketta Google Homen takaosasta. Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

Huom. Lue lisää Google Nestin ja Home-laitteiden tietoturvasta ja yksityisyydestä.

Käyttöönotto

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 valkoista valoa vilkkuu hitaasti

Ready to set up

Google Home on valmiina käyttöönottoa varten.

Katso ohjeet laitteen käyttöönottoon.

4 sinistä valoa vilkkuu hitaasti

Verify device

Sinun on todennettava Google Home.

4 valkoista valoa pyörii myötäpäivään

Connecting Wi-Fi

Google Home yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan ylhäältä alaspäin

Downloading

Google Home lataa päivitystä.

6 valkoista valoa pyörii myötäpäivään

Installing

Google Home asentaa päivitystä.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Järjestelmä

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset ja moniväriset valot pyörivät ja välkkyvät

Bootup

Google Home käynnistyy.

Oranssit valot syttyvät yksi kerrallaan

FDR

Google Home vahvistaa, että haluat palauttaa tehdasasetukset.

Katso ohjeet laitteen tehdasasetusten palauttamiseen.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Herätyskello soi.

Katso ohjeet herätysten asettamiseen ja muokkaamiseen.

Valkoiset valot pyörivät

Timer ringing

Ajastin soi.

Katso ohjeet ajastinten asettamiseen ja muokkaamiseen.

Yksi tasainen valkoinen valo näkyy noin 10 minuuttia

Reminder / volume mute

Google Home muistuttaa, että ilmoitus on käytettävissä. Jos haluat kuulla ilmoituksen, sano "Ok Google, mitäs nyt?"

Katso, miten voit laittaa ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Äänenvoimakkuus

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Yksi keskellä oleva valkoinen valo näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Reminder / volume mute

Äänenvoimakkuus on mykistetty.

Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

1–10 valkoista valoa näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

volume level

Äänenvoimakkuuden taso on 1–10.

Virhe

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

6 tasaista oranssia valoa

Long update

Päivitys kestää tavallista pidempään.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Google Home Mini tai Nest Mini

Google Assistant

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 valkoista valoa

Listening

Google Assistant kuuli "Ok Google" ja odottaa kysymystä tai komentoa.

Katso, mitä voit kysyä Google Assistantilta.

4 valkoista valoa välkkyy ja sitten himmenee

Google Assistant kuuli "Ok Google" mutta ei tunnistanut kysymystä tai komentoa.

Jos sinun oli tarkoitus tehdä pyyntö, yritä uudelleen.

Valkoiset valot liikkuvat jatkuvasti vasemmalta oikealle

Thinking

Google Assistant miettii.

Valkoiset valot vilkkuvat jatkuvasti

Responding

Google Assistant vastaa.

4 valkoista valoa välähtää kahdesti ja sitten himmenee

Google Assistant ymmärsi pyyntösi mutta ei vastannut sanallisesti. Esimerkiksi sen jälkeen, kun sanot "Seuraava" kappaleen soidessa.

4 tasaista oranssia valoa

Mic off

Mikrofoni ei ole päällä. Google Assistant ei voi kuulla Ok Googlea eikä vastata.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä liu'uttamalla virtajohdon vieressä olevaa mikrofonikytkintä. Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

Huom. Lue lisää Google Nestin ja Home-laitteiden tietoturvasta ja yksityisyydestä.

Käyttöönotto

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Ready to set up

Kaiutin on valmiina käyttöönottoa varten.

Katso ohjeet laitteen käyttöönottoon.

4 tasaista sinistä valoa

Verify device

Sinun on todennettava kaiutin.

Valkoiset valot liikkuvat edestakaisin

Wi-Fi

Kaiutin yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Downloading

Kaiutin lataa tai asentaa päivitystä.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Järjestelmä

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Nest Mini: Laitteen väristä riippuen moniväriset tai valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Google Home Mini: Moniväriset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Bootup

Kaiutin käynnistyy.

Vain Google Home Mini: Oranssit valot syttyvät yksi kerrallaan

factory reset

Kaiutin vahvistaa, että haluat palauttaa tehdasasetukset.

Nollaus on vahvistettu, kun 4 oranssia valoa on päällä. Katso ohjeet laitteen tehdasasetusten palauttamiseen.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Herätys tai ajastin soi.

Lue lisää:

Yksi tasainen valkoinen valo näkyy noin 10 minuuttia

Reminder

Kaiutin muistuttaa, että ilmoitus on käytettävissä. Jos haluat kuulla ilmoituksen, sano "Ok Google, mitäs nyt?"

Katso, miten voit laittaa ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Äänenvoimakkuus

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 himmeää valkoista valoa välkkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume mute

Äänenvoimakkuus on mykistetty.

Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

1–4 valkoista valoa näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume change

Äänenvoimakkuuden taso on 1–10.

Vain Nest Mini: Valo syttyy, kun laitat kätesi laitteen lähelle musiikin soidessa

Nest Mini havaitsi käden.

Virhe

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

2 tasaista punaista valoa

Long update

Päivitys kestää tavallista pidempään.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Google Home Max

Google Assistant

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 valkoista valoa

Listening

Google Assistant kuuli "Ok Google" ja odottaa kysymystä tai komentoa.

Katso, mitä voit kysyä Google Assistantilta.

4 valkoista valoa välkkyy ja sitten himmenee

Google Assistant kuuli "Ok Google" mutta ei tunnistanut kysymystä tai komentoa.

Jos sinun oli tarkoitus tehdä pyyntö, yritä uudelleen.

Valkoiset valot liikkuvat jatkuvasti vasemmalta oikealle

Thinking

Google Assistant miettii.

Valkoiset valot vilkkuvat jatkuvasti

Responding

Google Assistant vastaa.

4 valkoista valoa välähtää kahdesti ja sitten himmenee

Google Assistant ymmärsi pyyntösi mutta ei vastannut sanallisesti. Esimerkiksi sen jälkeen, kun sanot "Seuraava" kappaleen soidessa.

4 tasaista oranssia valoa

Mic off

Mikrofoni ei ole päällä. Google Assistant ei voi kuulla Ok Googlea eikä vastata.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä liu'uttamalla Google Home Maxin takana olevaa mikrofonikytkintä. Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

Huom. Lue lisää Google Nestin ja Home-laitteiden tietoturvasta ja yksityisyydestä.

Käyttöönotto

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Ready to set up

Google Home Max on valmiina käyttöönottoa varten.

Katso ohjeet laitteen käyttöönottoon.

4 tasaista sinistä valoa

Verify device

Sinun on todennettava Google Home Max.

Valkoiset valot liikkuvat edestakaisin

Wi-Fi

Google Home Max yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Downloading

Google Home Max lataa tai asentaa päivitystä.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Järjestelmä

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Moniväriset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Bootup

Google Home Max käynnistyy.

Oranssit valot syttyvät yksi kerrallaan

factory reset

Google Home Max vahvistaa, että haluat palauttaa tehdasasetukset.

Nollaus on vahvistettu, kun 4 oranssia valoa on päällä. Katso ohjeet laitteen tehdasasetusten palauttamiseen.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Herätys tai ajastin soi.

Lue lisää:

Yksi tasainen valkoinen valo näkyy noin 10 minuuttia

Reminder

Google Home Max muistuttaa, että ilmoitus on käytettävissä. Jos haluat kuulla ilmoituksen, sano "Ok Google, mitäs nyt?"

Katso, miten voit laittaa ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Valkoiset valot vilkkuvat nopeasti

Volume mute

Google Home Max ohittaa kappaleen.

Katso, miten voit ohjata musiikkia laitteellasi.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Google Home Max muodostaa laiteparia toisen kaiuttimen kanssa stereoääntä varten.

Katso, miten voit muodostaa laiteparin kahden kaiuttimen välille stereoääntä varten.

Äänenvoimakkuus

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 himmeää valkoista valoa välkkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume mute

Äänenvoimakkuus on mykistetty.

Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

1–4 valkoista valoa näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume change

Äänenvoimakkuuden taso on 1–10.

Virhe

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

2 tasaista punaista valoa

Long update

Päivitys kestää tavallista pidempään.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Google Nest Audio

Google Assistant

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 valkoista valoa

Listening

Google Assistant kuuli "Ok Google" ja odottaa kysymystä tai komentoa.

Katso, mitä voit kysyä Google Assistantilta.

4 valkoista valoa välkkyy ja sitten himmenee

Google Assistant kuuli "Ok Google" mutta ei tunnistanut kysymystä tai komentoa.

Jos sinun oli tarkoitus tehdä pyyntö, yritä uudelleen.

4 valkoista valoa vilkkuu nopeasti

Google Assistant kuuntelee.

Valkoiset valot liikkuvat jatkuvasti vasemmalta oikealle

Thinking

Google Assistant miettii.

Valkoiset valot vilkkuvat jatkuvasti

Responding

Google Assistant vastaa.

4 valkoista valoa välähtää kahdesti ja sitten himmenee

Google Assistant ymmärsi pyyntösi mutta ei vastannut sanallisesti. Esimerkiksi sen jälkeen, kun sanot "Seuraava" kappaleen soidessa.

4 tasaista oranssia valoa

Mic off

Mikrofoni ei ole päällä. Google Assistant ei voi kuulla Ok Googlea eikä vastata.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä liu'uttamalla virtajohdon vieressä olevaa mikrofonikytkintä. Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

Huom. Lue lisää Google Nestin ja Home-laitteiden tietoturvasta ja yksityisyydestä.

Käyttöönotto

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Ready to set up

Kaiutin on valmiina käyttöönottoa varten.

Katso ohjeet laitteen käyttöönottoon.

4 tasaista sinistä valoa

Verify device

Sinun on todennettava kaiutin.

Valkoiset valot liikkuvat edestakaisin

Wi-Fi

Kaiutin yhdistää Wi-Fi-verkkoon.

Valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Downloading

Kaiutin lataa tai asentaa päivitystä.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Järjestelmä

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset valot syttyvät yksi kerrallaan vasemmalta oikealle

Kaiutin käynnistyy.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Herätys tai ajastin soi.

Lue lisää:

Yksi tasainen valkoinen valo näkyy noin 10 minuuttia

Reminder

Kaiutin muistuttaa, että ilmoitus on käytettävissä. Jos haluat kuulla ilmoituksen, sano "Ok Google, mitäs nyt?"

Katso, miten voit laittaa ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Äänenvoimakkuus

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 himmeää valkoista valoa välkkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume mute

Äänenvoimakkuus on mykistetty.

Katso, miten voit ohjata laitetta kosketuksella.

1–4 valkoista valoa näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume change

Äänenvoimakkuuden taso on 1–20.

Virhe

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

2 tasaista punaista valoa

Long update

Päivitys kestää tavallista pidempään.

Katso, miten voit ratkaista laitepäivityksiin liittyviä ongelmia.

Muut Ok Googlen kanssa toimivat kaiuttimet

Google Assistant

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 valkoista valoa

Listening

Google Assistant kuuli "Ok Google" ja odottaa kysymystä tai komentoa.

Katso, mitä voit kysyä Google Assistantilta.

4 valkoista valoa välkkyy ja sitten himmenee

Google Assistant kuuli "Ok Google" mutta ei tunnistanut kysymystä tai komentoa.

Jos sinun oli tarkoitus tehdä pyyntö, yritä uudelleen.

Valkoiset valot liikkuvat jatkuvasti vasemmalta oikealle

Thinking

Google Assistant miettii.

Valkoiset valot vilkkuvat jatkuvasti

Responding

Google Assistant vastaa.

4 valkoista valoa välähtää kahdesti ja sitten himmenee

Google Assistant ymmärsi pyyntösi mutta ei vastannut sanallisesti. Esimerkiksi sen jälkeen, kun sanot "Seuraava" kappaleen soidessa.

4 tasaista oranssia valoa

Mic off

Mikrofoni ei ole päällä. Google Assistant ei voi kuulla Ok Googlea eikä vastata.

Järjestelmä

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Ready to set up

Kaiutin on valmiina käyttöönottoa varten.

Oranssit valot syttyvät yksi kerrallaan

factory reset

Kaiutin vahvistaa, että haluat palauttaa tehdasasetukset.

Nollaus on vahvistettu, kun 4 oranssia valoa on päällä. Pyydä ohjeet kaiuttimen tehdasasetusten palautukseen laitteen valmistajalta.

Valkoiset valot vilkkuvat hitaasti

Alarm ringing

Herätys tai ajastin soi.

Lue lisää:

Äänenvoimakkuus

LED-valojen kuvaus Mitä tämä tarkoittaa

4 himmeää valkoista valoa välkkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume mute

Äänenvoimakkuus on mykistetty.

1–4 valkoista valoa näkyy, kun teet äänenvoimakkuuden säätämisen eleen

Volume change

Äänenvoimakkuuden taso on 1–10.