To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut hva LED-lysene på høyttaleren betyr

Du kan se statusen for høyttaleren, samt hva den holder på med, via LED-lysene.

Velg enheten du har

Fargene på LED-lysene og hvordan de beveger seg, varierer fra enhet til enhet. For å finne ut hva lysene på din enhet betyr, velg den nedenfor.

Google Home Google Nest Mini Google Home Max Google Nest Audio
Google Home Google Home
Mini eller Nest Mini
Google Home
Max
Google Nest
Audio
Andre høyttalere som fungerer med «Hey Google»

Google Home

Google Assistent

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Flerfargede lys blinker og snurrer med klokken

Listening

Google-assistenten har registrert «Hey Google» og venter på et spørsmål eller en kommando.

Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Flerfargede lys snurrer kontinuerlig med klokken

Thinking

Google-assistenten tenker.

Flerfargede lys blinker kontinuerlig

Responding

Google-assistenten svarer.

Fire statiske, oransje lys

Mic muted

Mikrofonen er slått av. Google-assistenten kan ikke registrere «Hey Google» eller svare.

For å slå mikrofonen av eller på, trykk på dempeknappen for mikrofonen på baksiden av Google Home-enheten. Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Merk: Her kan du lese mer om datasikkerhet og personvern på Google Nest- og Home-enheter.

Konfigurasjon

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire hvite lys blinker sakte

Ready to set up

Google Home er klar til å konfigureres.

Finn ut hvordan du konfigurerer enheten.

Fire blå lys blinker sakte

Verify device

Du må bekrefte Google Home.

Fire hvite lys snurrer med klokken

Connecting Wi-Fi

Google Home kobler til Wi-Fi.

Hvite lys tennes fra øverst til nederst.

Downloading

Google Home laster ned en oppdatering.

Seks hvite lys snurrer med klokken

Installing

Google Home installerer en oppdatering.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

System

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite og flerfargede lys snurrer og blinker

Bootup

Google Home starter.

Oransje lys teller ned

FDR

Google Home-enheten bekrefter at du vil tilbakestille den til fabrikkstandard.

Finn ut hvordan du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

En alarm ringer.

Finn ut hvordan du stiller inn og administrerer alarmer.

Hvite lys snurrer

Timer ringing

En nedtelling ringer.

Finn ut hvordan du stiller inn og administrerer nedtellinger.

Ett solid, hvitt lys vises i cirka ti minutter

Reminder / volume mute

Google Home minner deg på at du har et varsel tilgjengelig. For å høre varselet, si «Hey Google, hva skjer?»

Finn ut hvordan du slår varsler av eller på.

Volum

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Ett midtstilt, hvitt lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Reminder / volume mute

Lyden er kuttet.

Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Mellom ett og ti hvite lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

volume level

Volumnivået er mellom én og ti.

Feil

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Seks statiske oransje lys

Long update

En oppdatering tar mer tid enn forventet.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

Google Home Mini eller Nest Mini

Google Assistent

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire hvite lys

Listening

Google-assistenten har registrert «Hey Google» og venter på et spørsmål eller en kommando.

Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Fire hvite lys blinker og tones deretter ut

Google-assistenten har registrert «Hey Google», men ingen spørsmål eller kommandoer.

Hvis du ville spørre eller be om noe, bør du prøve på nytt.

Hvite lys beveger seg kontinuerlig fra venstre til høyre

Thinking

Google-assistenten tenker.

Hvite lys blinker kontinuerlig

Responding

Google-assistenten svarer.

Fire hvite lys blinker to ganger, før de tones ut

Google-assistenten har forstått forespørselen din, men svarer ikke verbalt. Dette kan for eksempel skje hvis du sier «Neste» når det spilles en sang.

Fire statiske, oransje lys

Mic off

Mikrofonen er slått av. Google-assistenten kan ikke registrere «Hey Google» eller svare.

For å slå mikrofonen av eller på, skyv på mikrofonbryteren ved siden av strømkabelen. Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Merk: Her kan du lese mer om datasikkerhet og personvern på Google Nest- og Home-enheter.

Konfigurasjon

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite lys blinker sakte

Ready to set up

Høyttaleren er klar til å konfigureres.

Finn ut hvordan du konfigurerer enheten.

Fire statiske, blå lys

Verify device

Du må bekrefte høyttaleren.

Hvite lys beveger seg frem og tilbake

Wi-Fi

Høyttaleren kobler seg til Wi-Fi.

Hvite lys tennes fra venstre mot høyre

Downloading

Høyttaleren laster ned eller installerer en oppdatering.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

System

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Nest Mini: Avhengig av fargen på enheten tennes det flerfargede eller hvite lys fra venstre mot høyre

Google Home Mini: Flerfargede lys tennes fra venstre mot høyre.

Bootup

Høyttaleren starter.

Bare Google Home Mini: Oransje lys teller ned

factory reset

Høyttaleren bekrefter at du vil tilbakestille den til fabrikkstandard.

Når du ser fire oransje lys, er tilbakestillingen bekreftet. Finn ut hvordan du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

En alarm eller nedtelling ringer.

Finn ut hvordan du

Ett solid, hvitt lys vises i cirka ti minutter

Reminder

Høyttaleren minner deg om at du har et varsel tilgjengelig. For å høre varselet, si «Hey Google, hva skjer?»

Finn ut hvordan du slår varsler av eller på.

Volum

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire dempede, hvite lys blinker når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume mute

Lyden er kuttet.

Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Mellom ett og fire hvite lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume change

Volumnivået er mellom én og ti.

Bare Nest Mini: Lysene tennes når hånden din nærmer seg enheten mens det spilles musikk

Nest Mini har registrert en hånd.

Feil

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

To statiske røde lys

Long update

En oppdatering tar mer tid enn forventet.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

Google Home Max

Google Assistent

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire hvite lys

Listening

Google-assistenten har registrert «Hey Google» og venter på et spørsmål eller en kommando.

Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Fire hvite lys blinker og tones deretter ut

Google-assistenten har registrert «Hey Google», men ingen spørsmål eller kommandoer.

Hvis du ville spørre eller be om noe, bør du prøve på nytt.

Hvite lys beveger seg kontinuerlig fra venstre til høyre

Thinking

Google-assistenten tenker.

Hvite lys blinker kontinuerlig

Responding

Google-assistenten svarer.

Fire hvite lys blinker to ganger, før de tones ut

Google-assistenten har forstått forespørselen din, men svarer ikke verbalt. Dette kan for eksempel skje hvis du sier «Neste» når det spilles en sang.

Fire statiske, oransje lys

Mic off

Mikrofonen er slått av. Google-assistenten kan ikke registrere «Hey Google» eller svare.

For å slå mikrofonen av eller på, skyv på mikrofonbryteren på baksiden av Google Home Max. Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Merk: Her kan du lese mer om datasikkerhet og personvern på Google Nest- og Home-enheter.

Konfigurasjon

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite lys blinker sakte

Ready to set up

Google Home Max er klar til å konfigureres.

Finn ut hvordan du konfigurerer enheten.

Fire statiske, blå lys

Verify device

Du må bekrefte Google Home Max.

Hvite lys beveger seg frem og tilbake

Wi-Fi

Google Home Max kobler til Wi-Fi.

Hvite lys tennes fra venstre mot høyre

Downloading

Google Home Max laster ned eller installerer en oppdatering.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

System

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Flerfargede lys tennes fra venstre mot høyre

Bootup

Google Home Max starter.

Oransje lys teller ned

factory reset

Google Home Max-enheten bekrefter at du vil tilbakestille den til fabrikkstandard.

Når du ser fire oransje lys, er tilbakestillingen bekreftet. Finn ut hvordan du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

En alarm eller nedtelling ringer.

Finn ut hvordan du

Ett solid, hvitt lys vises i cirka ti minutter

Reminder

Google Home Max minner deg på at du har et varsel tilgjengelig. For å høre varselet, si «Hey Google, hva skjer?»

Finn ut hvordan du slår varsler av eller på.

Hvite lys blinker raskt

Volume mute

Google Home Max hopper over en sang.

Finn ut hvordan du kontrollerer musikk på enheten.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

Google Home Max kobles til en annen høyttaler, så du får stereolyd.

Finn ut hvordan du kobler sammen to høyttalere for å få stereolyd.

Volum

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire dempede, hvite lys blinker når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume mute

Lyden er kuttet.

Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Mellom ett og fire hvite lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume change

Volumnivået er mellom én og ti.

Feil

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

To statiske røde lys

Long update

En oppdatering tar mer tid enn forventet.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

Google Nest Audio

Google Assistent

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire hvite lys

Listening

Google-assistenten har registrert «Hey Google» og venter på et spørsmål eller en kommando.

Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Fire hvite lys blinker og tones deretter ut

Google-assistenten har registrert «Hey Google», men ingen spørsmål eller kommandoer.

Hvis du ville spørre eller be om noe, bør du prøve på nytt.

Fire hvite lys blinker raskt

Google-assistenten hører etter.

Hvite lys beveger seg kontinuerlig fra venstre til høyre

Thinking

Google-assistenten tenker.

Hvite lys blinker kontinuerlig

Responding

Google-assistenten svarer.

Fire hvite lys blinker to ganger, før de tones ut

Google-assistenten har forstått forespørselen din, men svarer ikke verbalt. Dette kan for eksempel skje hvis du sier «Neste» når det spilles en sang.

Fire statiske, oransje lys

Mic off

Mikrofonen er slått av. Google-assistenten kan ikke registrere «Hey Google» eller svare.

For å slå mikrofonen av eller på, skyv på mikrofonbryteren ved siden av strømkabelen. Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Merk: Her kan du lese mer om datasikkerhet og personvern på Google Nest- og Home-enheter.

Konfigurasjon

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite lys blinker sakte

Ready to set up

Høyttaleren er klar til å konfigureres.

Finn ut hvordan du konfigurerer enheten.

Fire statiske, blå lys

Verify device

Du må bekrefte høyttaleren.

Hvite lys beveger seg frem og tilbake

Wi-Fi

Høyttaleren kobler seg til Wi-Fi.

Hvite lys tennes fra venstre mot høyre

Downloading

Høyttaleren laster ned eller installerer en oppdatering.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

System

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite lys tennes fra venstre mot høyre

Høyttaleren starter.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

En alarm eller nedtelling ringer.

Finn ut hvordan du

Ett solid, hvitt lys vises i cirka ti minutter

Reminder

Høyttaleren minner deg om at du har et varsel tilgjengelig. For å høre varselet, si «Hey Google, hva skjer?»

Finn ut hvordan du slår varsler av eller på.

Volum

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire dempede, hvite lys blinker når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume mute

Lyden er kuttet.

Finn ut hvordan du kontrollerer enheten ved å trykke på den.

Mellom ett og fire hvite lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume change

Volumnivået er mellom 1 og 20.

Feil

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

To statiske røde lys

Long update

En oppdatering tar mer tid enn forventet.

Finn ut hvordan du feilsøker enhetsoppdateringer.

Andre høyttalere som fungerer med «Hey Google»

Google Assistent

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire hvite lys

Listening

Google-assistenten har registrert «Hey Google» og venter på et spørsmål eller en kommando.

Finn ut hva kan du spørre Google-assistenten om.

Fire hvite lys blinker og tones deretter ut

Google-assistenten har registrert «Hey Google», men ingen spørsmål eller kommandoer.

Hvis du ville spørre eller be om noe, bør du prøve på nytt.

Hvite lys beveger seg kontinuerlig fra venstre til høyre

Thinking

Google-assistenten tenker.

Hvite lys blinker kontinuerlig

Responding

Google-assistenten svarer.

Fire hvite lys blinker to ganger, før de tones ut

Google-assistenten har forstått forespørselen din, men svarer ikke verbalt. Dette kan for eksempel skje hvis du sier «Neste» når det spilles en sang.

Fire statiske, oransje lys

Mic off

Mikrofonen er slått av. Google-assistenten kan ikke registrere «Hey Google» eller svare.

System

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Hvite lys blinker sakte

Ready to set up

Høyttaleren er klar til å konfigureres.

Oransje lys teller ned

factory reset

Høyttaleren bekrefter at du vil tilbakestille den til fabrikkstandard.

Når du ser fire oransje lys, er tilbakestillingen bekreftet. Kontakt enhetsprodusenten for å finne ut mer om hvordan du tilbakestiller høyttaleren til fabrikkstandard.

Hvite lys blinker sakte

Alarm ringing

En alarm eller nedtelling ringer.

Finn ut hvordan du

Volum

Beskrivelse av LED-lysene Betydning

Fire dempede, hvite lys blinker når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume mute

Lyden er kuttet.

Mellom ett og fire hvite lys vises når du bruker en bevegelse for volumkontroll

Volume change

Volumnivået er mellom én og ti.